Egy ilyen botrányos választás nem adhat legitimitást senkinek

„Azt el tudom képzelni, hogy mivel rettenetesen sok jelölt és nagyon sok lista volt, összekeverhettek, felcserélhettek vagy rossz sorba írhattak be adatokat. Ez akár nagyobb számban is előfordulhatott. Hibátlanul senki nem dolgozik.” - nyilatkozta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke az esetleges szándékos visszaélésekkel kapcsolatban. Nos, kedves Ilonka, ilyen botrányos választás után nemhogy le kellene mondania, hanem el kellene ismernie, hogy Ön és az Orbán-csinovnyik, Patyi András egyszerűen képtelen volt a többség számára megnyugtatóan lebonyolítani az országgyűlési választást. Ebben az országban, de bárhol a világban, ha valaki hasonló eredményességgel végzi a saját munkáját, azonnal röpül, sőt Japánban ilyen esetben feltételezhetően harakirit követne el az adott tisztviselő. Szóval nyugodtan menjen csak nyugdíjba Ilonka! Pihenjen!

pálffy

Lehet, hogy a törvény szerint nem, de szerintem az is csalás, ha a kormánypártok választás napján százszámra rendezett tavaszváró rendezvényekről szervezetten szállítják kisbuszokkal a megetetett és beitatott, leszakadt nincsteleneket, elsősorban a cigány embereket szavazni.

Lehet, hogy a törvény szerint nem, de szerintem az is csalás, ha magyarul még beszélni sem tudó „kettős állampolgárokat”, célzottan telepítenek be olyan választókörzetekbe, ahol az ellenzék lenne az esélyesebb.

Lehet, hogy a törvény szerint nem, de szerintem az is csalás, ha az ellenzéki győzelem csak azért marad el, mert jellemzően valahogy mindig azokról a fránya ellenzéki szavazólapokról marad le vagy épp azokra kerül rossz pecsét.

Lehet, hogy a törvény szerint nem, de szerintem az is csalás, ha statisztikailag szignifikáns a különbség az átlaghoz képest a kormánypártok javára azokban a szavazókörökben, ahol nem volt ellenzéki kontroll.

Lehet, hogy a törvény szerint nem, de szerintem az is csalás, ha a határon túliak egy része levélszavazattal és a választások napján is szavazhat.

Lehet, hogy a törvény szerint nem, de szerintem az is csalás, ha több százezer külföldön dolgozó és élő magyar fiatal voksolását szándékosan ellehetetleníti a magyar kormány.

Lehet, hogy a törvény szerint nem, de szerintem beismerés, hogy Pálffy Ilona szerint „nagyobb számban is előfordulhattak”, kvázi tömegesen is történhettek „hibák” a választások során.

És sorolhatnánk még a további „hibákat”, amelyeket egyszerűen, magyarul kifejezve, primer logikával vagyis józan paraszti ésszel hívhatunk az egyszerűség kedvéért csalásnak.

És akkor a köztévé több éve tartó, vérlázítóan egyoldalú kormánypropagandájáról, az ellenzéki pártok plakátjainak kormánypárt által szervezett és tömegesen elkövetett letépkedéseiről és megrongálásairól, a temérdek karaktergyilkosságról és hazug rágalomról nem is beszélek, mert az nem választási csalás, csak kurvára tisztességtelen. És lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, de számomra ezek az eszközök a bolsevikoknál igen, de egy magát nemzetinek nevező kormánynál sajnos sehogy sem férnek bele. Mert egy igazi, valódi értékekkel bíró nemzeti párt az én világomban, az én hazámban, az én Magyarországomon még mindig tisztességes és becsületes, amelyik nem lop és nem hazudik. Ez ilyen egyszerű drága barátaim!