Legyen még több stadion: a Videoton már ingyen hívja meccsre a szurkolókat!

Persze, csupán kedvességből. Ezért is lenne szükség még több stadionra, hogy más klubok is kedveskedhessenek a szurkolóiknak.

"Most ezzel a kis gesztussal is szeretnénk megköszönni nekik az eddigi szurkolást, valamint kérjük őket, hogy tartsanak velünk Újpestre is, hogy a Vasas meccs után is együtt örülhessünk a három pontnak" - árulta el Juhász Roland, a székesfehérvári klub csapatkapitánya.

"Játékosaink nemes gesztust tettek szurkolóink irányába - a Vasas elleni bajnokira a belépőket a csapat fizeti az első 500 drukker számára, akik elővételben a VidiShopban váltják ki a jegyüket. Szurkolói buszok is indulnak a fővárosba! - ezt pedig már a Videoton honlapján olvashatják azok, akik szeretnének részesei lenni a kedvességnek.

Amúgy az előző fordulóban a Pancho Arénában összesen 1977 néző volt kíváncsi az NB1-et vezető együttesre. Ez azonban csupán azért lehet, mert az Orbán-kormány eddig csak kb. 350 milliárd forintot költött stadionokra. Ez meg kevés. A nézőket ennél azért zsebbe nyúlósabb költségvetéssel kell kicsalogatni a lelátókra.