Nagyon erősre sikeredett a tegnapi Sajtóklub – Röhögjön velünk!

Nagyon nehéz eldöntenie egy újságírónak egy ilyen helyzetben, mint ez a mostani, hogy melyik mondatot emelje ki a leadben. Grandiózus gondolatból és elemzésből ugyanis annyi szorult a tegnapi Sajtóklubba, hogy azok egy „Én, a szervilis” c. Bayer-Bencsik háromkötetes gyűjteménybe se férnének bele.

Mivel szavakkal nehéz visszaadni az élményt, segítségül hívtuk a vizualitást. Első körben például ahhoz, hogy meghallgassuk Bencsik Andrástól, hogy mintegy 12 éven belül Magyarországon lesz a legjobb élni.

Aztán azt, hogy szerinte… ááh, ezt nem lehet másképp megfogalmazni, ezt látni és hallani kell:

Fontos momentum az is, mikor megtudhatjuk, hogy "elindult egy gondolkodási iskola Európában, aminek Orbán a professzora".

De a legszebb pillanat mégiscsak az volt, mikor Bayer Zsolt kijelentette, hogy nekünk most a migráció miatt a legfőbb szövetségesünk Izrael. Akkor, mikor 2014 óta nem hajtottak végre olyan véres mészárlást a Gázai övezetben, mint a Sajtklub tegnapi felvétele előtt néhány órával.

Ha olvasóink további hasonlóan értékes gondlatokra bukkannának a Sajtóklub adásában, küldjék el nekünk, mi ugyanis nem bírtuk az egész műsort végighallgatni. Viszont Orbán gondolatiskolájának tantervéről nem szívesen maradnánk le…