Szájer: Orbán a harmadik

Tisztelt Szájer úr! Majd akkor tessék nekünk írni, amikor Magyarország lesz valami pozitív mutatóban harmadik, ugyanis a magyarok többsége fátyolfelhői magasságokból tesz arra, hogy Orbán Viktor hírhedt botránypolitikája hogyan érik be. Az pedig természetes, hogy aki folyamatosan böfög az asztalnál, arra mindenki odafigyel, főként azért, mert az európai kultúrában ez nem megszokott és nem odavaló. Nekünk viszont nem az önök vezére, hanem a hazánk versenyképessége a fontos.

Példaként írok néhány mutatót, hogy ön is megértse: gazdasági teljesítőképeség, európai bérösszehasonlítás, demográfiai mutatók, külkereskedelmi termékforgalom, egyenlőtlenségek, sajtószabadság, demokrácia-index stb. Ezekben tessenek nekünk valami jót írni! Köszönjük!

„Ma Európában lényeges vita a mi miniszterelnökünk véleményének meghallgatása nélkül nincsen, rá mindenki odafigyel. A kontinens vezető politikusai között a német kancellár és a francia elnök – Angela Merkel és Emmanuel Macron – mellett mindjárt harmadikként Orbán Viktor neve merül fel, amit az ország mérete nem indokolna” - nyilatkozta a lakájmédiaként funkcionáló Magyar Időknek a Fidesz EP-képviselője.

Egyébként pedig óvatosan azzal a harmadik hellyel, a vezérek ugyanis csak elsők szeretnek lenni, nehogy egy jókora maflás legyen a vége!