Nagyon előrelátó: Toroczkaiék már 2016-ban lefoglalták a mimagunk.hu domain nevet

Nagy politikai előrelátásról tanúskodik, hogy már 2016-ban, Novák Előd Jobbik elnökségi tagságának megtorpedózásának évében bejegyezték a mimagunk.hu domain nevet. Nagyon úgy tűnik, hogy már két éve készülhettek a mostani kongresszusra és még így sem jött össze a „hatalomátvétel”. Így már érthető, hogy miért ennyire csalódottak a machinátorok.

Már alig várjuk ezt a fantasztikus zászlóbontást. Csak reménykedni tudunk abban, hogy ott lesz az egész csipetcsapat. Reményeink szerint Morvai Krisztina mond majd egy még soha nem hallott, szuperizgalmas „szemkilövetős” beszédet a mellényes Gaudi bátorító és megerősítő tekintette mellől, miközben Novák Előd kurucosan, terepszínű overálban és surranóban fog bemasírozni a rendezvényre, mint a magyar honvéd ideáltípusa.

Abban viszont biztosak vagyunk, hogy párt alakul majd, hiszen a Fidesz részéről ez az igény. A hatalmi igény pedig valójában kényszer, és mint jól tudjuk, a kényszer nagy úr. Szégyen, nem szégyen, de akkor lenne ez az egész autentikus, ha az új honvédelmi államtitkár, Németh Szilárd is tiszteletét tenné a gazdijával és tartanának egy eposzi seregszemlét, mégiscsak Orbán lepte meg az ellenzéki pártokat néhány trójai falóval.

Toroczkaiék többet is gondolkodhattak volna a néven, hiszen ez az Észak-Írország egykori terrorszervezetének, az IRA megszelídült pártjának, a Sinn Féin-nek a tökéletes magyarra fordítása. Rendkívül eredeti.