„És ha lesznek ivadékai, azoknak lesz örök szégyene, hogy ilyen kis ótvar rohadék volt a felmenőjük” – semmi különös, csak Bayer Zsolt még mindig pont ugyanolyan szánalmas, mint eddig

Majdnem pont egy éve fogalmaztam meg, hogy arról cikket írni, hogy Bayer Zsolt pronyóssággal elégíti ki a söpredék szegényes lelki szükségleteit, olyan, mint arról értekezni hosszasan, hogy nyáron süt a nap. Viszont akkor azt is mondtam, hogy a közgondolkodást romboló, hatalmi erőkkel támogatott gyorsreagálású véleményvezér kimaxolt szolgaszerepében ugyan rendre nyitogatja a pofonosládát, de rá kell jönnünk, hogy a nívóminimumot még tartó gondolkodók számára ez tulajdonképpen jó. Proli Zsolti semmi mást nem csinál, csak bejárja azt a színvonaltalan utat, amit kitartói kijelöltek neki.

Ez pedig nem más, mint a rendre kiszámítható fröcsögést produkáló agressziószelep tiszteletbeli posztja. A vérgőzös erkölcs-, ízlés- és politikaikommunikáció-rendész pedig ezúttal azt a feladatot kapta, hogy a fideszes szekértábor pronyóinak Jakab Péter jobbikos képviselőt szidja egy kicsit. Pontosabban okádjon rá olyan gusztustalan ocsmánysághalmazt, amitől a proli orbánista Gizi néni és Kálmán bá’ egyszerre élvez el az Echo Tv előtt, miután megitták az esti Kőbányait és kitunkolták a pörköltszaftot két köcsögmigránsozás között.

És akkor Zsoltinak ezt sikerült nyújtani a Mészáros Lőrinc csatornáján futó Bayer Show (?) c. ingerszegény közönségizgatóban:

ha Jakab Péternek lesznek ivadékai, örök szégyenük lesz, hogy egy kis ótvar rohadék volt a felmenőjük.

Az IQ- és ingerszegény lélekközösség számára bizonyára karakteres és hiteles vélemény mellé érdemes odatenni egy röpke pillanatra, mit mondott a múlt héten a Kossuth Rádióban a kereszténydemokrácia Alfája és Omegája, Orbán Viktor, akinek az ánuszából kacsingat ki rendszerint Bayer Zsolt:

Európa a régi nagyságát akkor érheti el, hogyha a keresztény erényeket, amelyek szélesek, sokszínűek – hogy mondjam – erősek is és megindítóak is, hiszen a szív van a középpontjában, mégiscsak egy szeretetvallásra felépült kultúráról beszélünk, a kereszténység ilyen, ezt akarjuk megvédeni, van ennek elég szépsége, nem kell ezt összekeverni semmivel.

Nos, mivel itt Magyarországon drága miniszterelnökünkkel és a Fidesszel közösen folyamatosan egy szeretetvallásra felépült kultúrát védelmezünk, ezért nem mondom azt neked, Zsolti, hogy szégyelljék magukat a felmenőid, hogy egy ilyen kis ótvar rohadék ivadékot nemzettek… Pedig…