A Magyar Idők nem törölte Bayer Zsolt cikkeit, csak "üzemzavar keletkezett" :D

Természetesen megint csak az ellenzék "minden alapot nélkülöző spekulációja", hogy megírta a sajtó még újságírókat alkalmazó része, hogy letörölték Bayer Zsolt cikkeit, miután kiderült, egy izraeli hírszerző céggel dolgozhattak.

A választási kampányban a fideszes agresziószelep, Bayer Zsolt "oknyomozó cikksorozatba" kezdett, és "leleplezte" a Migration Aid nevű menekültsegítő szervezet "sorosista embereinek" tevékenységét.  Vagyis, hogy „vegyes, magyar és migránscsaládokból álló falvat, kísérleti életteret hoznának létre Magyarországon”, a háttérben pedig ugye nem más áll, mint Soros György.

Szombaton aztán a Politico cikkéből kiderült: az izraeli hírszerzőket alkalmazó cég, a Black Cube által gyűjtött információk alapján írta cikkeit a kifinomult publicista a Magyar Időkbe. A 444.hu ki is szúrta, hogy a portálon megjelent írás szerzője, Bayer Lili vasárnap azt írta a Twitterre, hogy a Magyar Idők leszedte a témába vágó teljes sorozatát. És tényleg, Bayer Zsolt "oknyomozó cikkei" - láss csodát - eltűntek.

A történetnek azonban még mindig nincs vége. A Magyar Idők kormánynyalonc stábja ugyanis nem maradt csendben, közzé tették a valódi okokat:

Július 6-án éjszaka a Magyar Idők Online szerverein technikai okok miatt üzemzavar keletkezett. Ennek következtében a magyaridok.hu egy ideig elérhetetlenné vált, valamint a régebbi írások egy részének előző mentésből való visszaállítása vált szükségessé.

Várhatóan a magyaridok.hu teljes használhatósága, így az archív cikkek elérhetősége még a mai napon megoldódik.

A Magyar Idők Online szerkesztősége a minden alapot nélkülöző spekulációkat visszautasítja.

Olvasóinktól a kellemetlenség miatt elnézést kérünk!

Szegények, nem elég nekik Soros György, még a technika ördöge is sújtja őket. És ráadásul jön a libsi ellenzék, aki egyből rosszat feltételez, minden alapot nélkülözve... Szégyellje magát mindenki is! Bayer Zsolt cikkei bár nincsenek fent, nem tűntek el, csak átalakultak!