A Figyelő listáján szerepelni felér egy Alternatív Kossuth-díjjal! Köszönjük az elismerést!

A Figyelő című kormánypárti hetilap ismét listázott egyet, ezen a héten a média volt soron… Ha néhány évvel ezelőtt azt mondja nekem valaki, hogy egy magát nemzetinek nevező kormány „feketelistájára” kerül fel az általam alapított és vezetett médium neve, akkor körberöhögöm. Persze ez a kormány sem nem konzervatív, sem nem polgári, sem nem nemzeti, hanem Soros György egykori lelkes tanítványának, a Liberális Internacionálé ex-alelnökének demagóg, populista és megalomán féldiktatúrája; azért csak "fél", mert tagjai vagyunk az Európai Uniónak.

Az már önmagában szánalmas, hogy a Figyelő listázza a „Politizáló médiumok”-at (Sic!), mintha a közéleti médiumoknak nem az lenne a legfontosabb célja, hogy a közügyekről tájékoztassa az olvasóit. Persze egy autoriter, egypártrendszerre törekvő diktatúrában ez valóban furcsa. Az pedig egyenesen röhejes, hogy éppen egy fideszes „pártlap” próbálja - meglehetősen izzadságszagúan - ellenzéki pártokhoz kötni a kormánykritikus médiumokat.

A teljességre törekvés és bárminemű pontosság igénye nélkül próbáltam összeszedni a kormányközeli, „Fideszhez húzó” médiumokat, ez mondjuk nem férne rá egyetlen oldalra, ha kicsit alaposabbak lennénk talán még az is lehet, hogy meg tudnánk tölteni vele egy teljes Figyelőt.

MTVA televíziós csatornák és rádiók, 888.hu, origo.hu, pestisracok.hu, Ripost, Magyar Idők Lokál, Demokrata, Echo TV, HírTv, Mandiner, Világgazdaság, Manager Magazin, Nemzeti Sport, Nemzeti Sport Magazin, Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, vg.hu, Új Dunántúli Napló, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Somogyi Hírlap, Új Néplap, Hírmátrix.hu, Tolnai Népújság, Békés Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Dunaújvárosi Hírlap, Fejér Megyei Hírlap, veszprémi Napló, Vas népe, Zalai Hírlap, Veszprémi 7 nap, Hévi forrás, Mega Infó vidékjáró Magazin, Nagykanizsai Maraton, Szuperinfó lapcsoport, Várpalotai Hírek, feol.hu, duol.hu, veol.hu, zaol.hu, vaol.hu, Grátisz, Vasárnap Reggel, bama.hu, baon.hu, beol.hu, heol.hu, kemma.hu, sonline.hu, TV2, Supertv2 , Mozi+, Spíler TV, Izaura TV, Zenebutik, Prime, FEM+, Chili TV, Kiwi TV, Humor+, Bors, Music FM, Rádió1, Retro Rádió, Népszava, ATV, Sirius Rádió, Helikon Rádió, Fortuna Rádió, Karc FM, Gong rádió, szoljon.hu, Képes Sport, Sport and Life, nso.hu, Autó-Motor, Autómotor.hu, Fanny magazin, Lakáskultúra, Tina Konyha, Ínyenc, Édes élet, Test&Lélek, hot! és hot! extra, mindmegette.hu, Astronet.hu, Lakáskultúra Online, Bravo magazin, mainap.hu, tvműsor.hu, jegyed.hu, lapcentrum.hu, mcsatorna.hu, likebalaton.hu, randizol.hu, szallasbomba.hu, dunadigital.hu, fejerdigital.hu, naplodigital.hu, vasdigital.hu, zaladigital.hu és persze a Figyelő…

figyelo_lista_cikkhez

Hatvanegynéhányéve a rákosista Szabad Nép listázta az akadémikusokat, a civileket és a sajtót, napjainkban az orbánista Figyelő. Csak a korok változnak, a hatalom emberei ugyanolyan gyarlók...