Kovács Zoltán szerint az Orbánt és sleppjét rendre lebuktató oknyomozó oldalaknak semmi köze az újságíráshoz

Aszimmetrikus baloldali és liberális médiafölényről, az Orbán-kormánnyal szembeni kettős mércéről, Soros befolyásáról, bevándorláspárti és azt ellenző képviselőkről beszélt Orbán Viktor egyik legszervilisebb lakájmédiájának Kovács Zoltán, Orbán Viktor egyik leggátlástalanabb kormánylakája. Köszöntjük a demagóg újbolsevik álhírekből, populista putyini propagandasablonokból és a renegátok hazugságainak frusztrációiból építkező orbáni világ bugyraiban a kedves olvasót!

Semmit nem teszünk, csak idézünk, hogy visszaadjuk a saját fideszes  tábornak  szóló kormányzati „fake news” semmihez sem hasonlítható abnormitásait.

Az az aszimmetrikus médiavissz­hang, ami a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban volt, és annak mechanikus, kritika nélküli átvétele rámutat a Magyarországgal szemben nyolcadik éve alkalmazott kettős mércére. Figyelmeztet, hogy mekkora tétje van a jövő májusi EP-választásnak. Az ellenünk nyolc éve folytatott támadássorozat jól példázza, hogy a jobboldali, középjobb vagy kereszténydemokrata pártoknak soha nem adják meg ugyanazt az esélyt a nemzetközi térben, mint a baloldali, liberális pártoknak. Korábban, 2015 előtt a demokráciafelfogást, azóta a migrációt kérik számon a magyar kormányon, mivel más a véleménye, mint amit a baloldal, illetve a liberálisok osztanak Európa jövőjéről. (...)

Magukat függetlennek nevező médiumok pattantak ki a semmiből, gondolok itt az Átlátszóra, a G7-re és a Direct36-ra. Ezeknek az internetes oldalaknak semmi közük az újságíráshoz, semmiféle olyan formátummal nem rendelkeznek, ami lehetővé tenné, hogy az olvasottságukból adódóan bevételük legyen. Az ezeken az oldalakon megjelenő írásokat nem újságírók, hanem politikai aktivisták készítik, akiknek elfogultságuk fiatal koruk ellenére is nyomon követhető évekre visszamenőleg. Bevételi forrásaik árulják el valós énjüket: az Átlátszó például egy Soros-blog. Egyértelmű politikai eszközként a bosszút és a lejáratást szolgálják.

BFA-kamuegyetem-stampi