És az megvan, hogy Toroczkaiék egy magyargyűlölő komcsi besúgóval ünnepelnek?

Annál nagyobb öngólt a politikában nehéz elképzelni, amit a Toroczkai-féle Mi Hazánk Mozgalom produkál az 1956-os forradalom és szabadságharc nemzeti ünnepén. Az Orbán-rajongó amerikás magyar Andrew Pongrátz mellett ugyanis nem kisebb személyiséggel emlékeznek meg a kommunista diktatúra ellen fegyverrel szembeszálló magyar áldozatokról, mint a jugoszláv kommunista diktatúrát kiszolgáló szlovén besúgóval, aki nem mellesleg hazájában aktív magyargyűlölő. Jaj, de szép!

A Mi Hazánk Mozgalom megkezdte nemzetközi kapcsolatainak kiépítését, készülve az EP-választásokra is. A nemzetek Európájának koncepciója mentén találta meg az együttműködés lehetőségét a Szlovén Nemzeti Párttal (SNS) is, melynek elnöke, Zmago Jelinčič Plemeniti parlamenti képviselő meghívásunkra Budapestre látogat, s felszólal a Mi Hazánk Corvin közi megemlékezésén, október 23-án 15 órától a Corvin közben.

De nézzük már meg, hogy ki ez az ember!

Zmago Jelincic, a titói Jugoszlávia felbomlása után villámgyorsan elfelejtve köztörvényes priuszát és ügynökmúltját, azonnal megtalálta magában a szlovén nacionalistát. Olyannyira, hogy 2009-ben egyenesen azért kampányolt és szervezett országos aláírásgyűjtést, hogy szüntessék meg a szlovéniai magyar kisebbség képviseletét, mivel szerinte a magyar közösség államellenes tevékenységet folytat Szlovéniában.

A Mi Hazánk - nem budai kávéházakban gondolkodó - stratégáinak agymunkáját dicséri, és zseniálisan megtervezett nemzetközi kapcsolatok építéséről tesz tanúbizonyságot, nem utolsó sorban felkészült taktikai érzékükről árulkodik az a tény, hogy Toroczkaiék szlovén haverja, egyike azoknak a politikusoknak, akiket éppen idén nyáron örökre (értsd: örökre!!!) kitiltottak az Európa Tanácsból, amiért bizonyíthatóan kenőpénzeket fogadtak el az azerbajdzsáni kormánytól. Ez aztán az előrelátó és megfontolt, végtelenül reálpolitikusi megfontolás. Ki mással, ha nem egy ilyen emberrel kell ráfordulni az EP választások hajrájára? 

Szóval, Magyarországon van egy újonnan létrejött, magát ellenzékinek és nemzeti radikálisnak hirdető párt, melyet a kormánypárti média úgy szerepeltet nap mint nap, mintha az maga a Fidesz volna és amely a magyarság egyik legfontosabb nemzeti ünnepét csak egy magyargyűlölő ex-komcsi szlovén nacionalistával tudja elképzelni. Van még kérdés?

Ennyi erővel Toroczkaiék a következő  nemzeti ünnepünkön, március idusán megkoszorúzhatnák a magyargyűlölő szlovák, Vladimír Mečiarral együtt, a szintén magyargyűlölő Corneliu Vadim Tudor bukaresti sírját...

Van még kérdés?

toroczkai_es_a_besugo

A nagy vezír, az Orbán-fun, a kuruc, meg a magyargyűlölő (Forrás: facebook.com)