EU-s pénzből vásárolt buszokkal szállították a tapsolókat Orbán EU-ellenes beszédére

A 444.hu egyik olvasója által elküldött fotók bizonyítják, hogy a közönség egy részét EU-s támogatásból vásárolt önkormányzati kisbuszokkal szállították az Orbán-beszédre, ahol kedvére tapsolhatott a nagyérdemű. Igaz, ha Brüsszel tudná, hogy az általuk adott pénz is az ellenük indított hazug és populista kormánypropagandát szolgálja, akkor talán kétszer is meggondolnák, hogy támogassák-e a magyarokat. Nagyot néznének a fideszes polgármesterek, hogy mennyi pénzt adna az imádott Orbánjuk a buszaikra, ha Brüsszel bemondaná az unalmast...

Arról már írtunk, hogy a terror nagyasszonya, Schmidt Mária által felpettingelt Fidesz rajongóknak Orbán vezér elmondta minden idők legnyugatellenesebb október 23-i beszédét. Szegény miniNapóleon biztosan elfelejtette, hogy 1956-ot éppen az általa mostanában megsegített orosz birodalmi politika fojtotta vérbe. Persze, nem irigykedünk, hiszen egyáltalán nem lehet könnyű Európa minden együttműködését elszabotáló, megvétózó spionjaként, az öreg kontinenst szándékosan gyengítő Putyin európai bábjaként az 1956-os forradalomról és szabadságharcról szónokolni.

By the way az oroszoknak eddig a történelmünk során folyton csak fizettünk (sokszor a vérünkkel), szemben Európával, amelynek támogatásaiból az egykori Soros-pénzből habzsoló egykori KISZ-titkár Orbán anyázva sorosozó és brüsszelező polgármesterei hatalmas pénzeket költhettek az általuk vezetett önkormányzatok fejlesztésére, többek között buszok vásárlására. Az egybites Fidesz-szavazóknak nyilván fogalmuk sincs, hogy milyen buszokkal szállították őket, illetve tapsitársaikat biodíszletnek Orbán Európa-ellenes, napi politikával bemocskolt, egy "európia" kormányfőhöz méltatlan „ünnepi” beszédére, számukra elég egy-két uszítás a gazdájuk szájából, aztán már meg is van az esti, "Sorosbérenc buzik, kommunista mocskok” című, nem túl cizellált program este az italboltban.