Végre! Napokon belül elindul a nemzeti konzultáció, amely a "családok védelméről" szól

Nem győzzük kivárni! Orbán Viktor mondjuk mindentől is megvéd minket, de a családokat külön is kell védeni. Úgyhogy nyomás konzultálni, védjétek a családotokat!

Napokon belül elindul a nemzeti konzultáció, amely a családok védelméről szól - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Dömötör Csaba vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Arról értekezett, hogy a konzultációval kijelölhetik a jövőbeni családtámogatási intézkedések alapjait. "Egyúttal erős üzenetet küldhetünk: azt az üzenetet, hogy Európa megújulása elképzelhetetlen a családok megerősítése nélkül" - fogalmazott.

Na, és mi van akkor, ha erősek a családok? Csaba erről is beszélt:

ha erősek a családok, akkor a bevándorlást és a népességcserét támogató erőknek kisebb mozgásterük van. "Szerintük a bevándorlás Európa jövője, szerintünk viszont a gyermeket nevelő erős családok" - mondotta.

Amúgy, "Brüsszel helyettünk akarja eldönteni, hogy kivel éljünk együtt", de a Fidesz ezt nem engedi. Ők azt szeretné elérni, hogy "Magyarország családbarát ország legyen".

Mondjuk, ha sikerülne annyira megerősíteni a családokat, amennyire például az Orbán-családot sikerült, akkor annak igazán örülhetnénk. Javasoljuk, hogy ezt bátran írja rá mindenki a konzultációs ívre.

Egyébként Dömötör Csaba egészen kiváló sajtótájékoztatóját itt meg is nézheti, aki bírja a durva dolgokat.