Toroczkai néhány éve még muszlimokat akart hívni Ásotthalomra - videó!

Úgy tűnik, hogy a Jobbikból kivágott Toroczkai László és hasonló pedigrével rendelkező csapata szerint Magyarország legnagyobb problémája, hogy nincs betiltva a burka viselése az országban. Az a Fidesz által felvetített, immáron a Mi Hazánk Mozgalom által is erősített alternatív valóságban nem jelent gondot, hogy szinte sehol sem lehet találkozni nemhogy burkát viselő nőkkel, de még muszlimokkal sem széles e hazában. Pedig az alábbi videó arról tanúskodik, hogyha Toroczkain múlott volna, akkor más lenne a helyzet, ugyanis néhány éve még törököket akart telepíteni az általa vezetett határ menti településre, Ásotthalomra.

Már pedig Törökország lakossága 99,8%-a iszlám vallású, tehát nagy valószínűséggel a Toroczkai által Ásotthalomra csábított törökök sem a hazai evangélikus közösséget erősítették volna...

Itt van az új határátkelő Szerbia felé, ez egy kiváló lehetőség, hogy a rendkívül dinamikusan fejlődő Törökországgal gazdasági kapcsolatokat létesítsünk. Én elsők között szeretnék török testvértelepüléssel is kapcsolatot kialakítani és már itt mellettünk Mórahalmon is vannak működő, betelepült török vállalkozások, Ásotthalomra is mindenképpen szeretnék török beruházókat hozni.

Ekkor még azt is elismerte - a napjainkban a lakájmédiában folyamatosan haknizó - Toroczkai, hogy az illegális migránsok is csak átutaznak Magyarországon. Azóta nagyot fordult a világ, hiszen ma már Magyarországon átutazni akaró bevándorlót sem látni, mégis folyamatosan ezzel ijesztgeti a kormány főként a magyar lakosság iskolázatlan részét. Azonban ebben a történetben nem ez az igazán nagy fordulat, hanem elsősorban az, hogy Toroczkai László azóta - a Jobbikból történő kirúgása után - már egy új, magát radikálisnak nevező mozgalommal és náci eszméket valló ifjaival a hazug propagandára építő Fidesz-kormányt és a velejéig korrupt Orbán vezír hatalmát erősíti.

Az említett videót itt lehet megtekinteni, valahol a 3. percnél kezdődnek az érdekes kijelentések: