Sebestyén Balázs durván kifakadt: nem közszolgálat ez, hanem seggnyalás

Sebestyén Balázs durván kifakadt: nem közszolgálat ez, hanem seggnyalás

Andy Vajna rádiójában, a Rádió1 reggeli műsorában Balázsék a tüntetésekkel, a túlóratörvénnyel, a nem éppen jogszerű rendőri intézkedésekkel, valamint az MTVA-val kapcsolatban mondták el véleményüket.

Minisztereket és képviselőket mi soha nem hívunk közvetlenül. Nem tudjuk Szél Berniéket felhívni, hogy vonuljanak az MTVA székházától a Rádió1 székházáig. Megvan a véleményünk a dologról, higgyétek el, meg arról is, hogy milyen gané az MTVA... El is fogom mondani, ha még egy kicsit többen felkelnek.

- mondta a népszerű műsorvezető.

Később hallgatók jelezték, hogy Balázsék ennél is tovább mentek, a rádiós ugyanis azt sem nézte jó szemmel, hogy a Rádió1 hírblokkjában egy szó sem esett a tüntetésekről.

Azért azt el lehet mondani két mondatban, hogy volt tüntetés. Megint nem volt benne a hírekben. Ennyire ne legyünk fostosak. Nem kell beszarni gyerekek

- folytatta, majd hozzátette, hogy

jogi kérdés, hogy kinek van joga mit csinálni. Mentelmi joga van a képviselőnek, de te egy székházon belül vagy, amit biztosítanak fegyveres őrök, ez innentől kezdve jogászkodás, hogy Hadházy fekszik a földön, kirakják vagy nem rakják. Ebből látszik, hogy mennyire be vannak szarva, és hogy senki nem mer önálló döntést hozni, és mindenki hogy fél.

A végén pedig röviden összefoglalta, miről szól jelenleg a hatalom által irányított, propagandát okádó közszolgálat:

a közszolgálatban két hazug szó van, a köz meg a szolgálat, a seggnyalás jobb lenne.

- mondta Balázs, akit láthatóan rendesen felpaprikáztak az elmúlt napok (vagy évek) történései. Kérdés, hogy lesznek-e következményei annak, hogy ilyen szokatlanul erős, kormányellenes mondatokat ejtett el egy kormánytól függő rádióban.

Lehet, hogy nemsokára ő lesz a Soros?