Az egykori komcsi Kövér karácsony előtt még gyorsan beazonosította a tüntetőket: neobolsevista csőcselék

Az egykori komcsi Kövér karácsony előtt még gyorsan beazonosította a tüntetőket: neobolsevista csőcselék

Kövér „Bajusz” László most éppen a Fidesz-kormány egyik leghűségesebb és legszervilisebb portáljának, a PS-nek adott egy hiánypótló interjút. Az alányalós riportban például ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel izzasztja és szorítja sarokba az egykori kommunista Stefkából és a Huth Gergőből álló szupertandem a nemzet házmesterének szerepében tündöklő Kövért: „Kunhalmi Ágnes még lökdösődött is, a jobboldal képviselőit akadályozták a szabad mozgásukban és a munkájukban. Meddig kell ezt eltűrni?”, vagy volt egy ilyen is „Erre a csőcselék ellenzékre rá lehet bízni az országot?”, de talán a következő - az ellenzéki képviselőkre vonatkozó - kérdés viszi a prímet, ami úgy szól, hogy „Tesz feljelentést ellenük?”. Kövér László azonban állta a sarat és még ilyen harapófogóban is képes volt válaszolni a szemétkedő kérdésekre. A viccet félretéve, ha az Orbán-szolgák a fenti kérdéseket visszaolvasva sem ismerik fel magukban a szabadnépes bolsevik tempót, és nem ébrednek rá, hogy ebben a rezsimben éppen ők képviselik a neobilsevista csőcseléket, akkor tényleg menthetetlenek…

Egy neobolsevista társaság randalírozott itt a téren, akik éppen olyanok, mint történelmi elődjeik. Egyrészt kizárólagosságra törnek, másrészt erőszakosak, ráadásul amorálisak, amit azzal a – semmivel sem alátámasztható – meggyőződéssel próbálnak igazolni, hogy szellemi fölényüknél fogva ők azok, akik arra hivatottak, hogy megváltsák és felszabadítsák a szegény rabszolgasorba taszított többséget. Ez a fajta embertípus, ha a történelem fordulatai hatalomhoz juttatták, mindig káoszt és hullahegyeket hagyott maga után, akár francia trikolorba, akár barna, akár vörös rongyokba öltözött. Őszinte sajnálatomra az utolsó parlamenti ülés szerdáján mutatott viselkedése alapján a teljes ellenzéket ebbe a kategóriába kell sorolnom, teljesen mindegy, hogy melyik milyen színekkel operál. (…) ez a csőcselék pontosan ugyanazt a magatartást tanúsítja az utcán, amit a Parlamentben az ellenzék.

- nyilatkozta Kövér „MSZMP” László.

 

A kommunisták Nagy szobrával elfoglalták tehát ezt a Vértanúk terét, és azt üzenték, hogy még vértanú is csak az lehet, aki kommunista. Sőt, a kommunisták vértanúja is csak az lehet, aki maga is kommunista.

 

- nyilatkozta még a mártír miniszterelnökkel, Nagy Imrével kapcsolatban az egykori ifjú kommunista. Mert ugyebár azt nem szabad elfelejtenünk, hogy Kövér „Bajusz” László az MSZMP Központi Bizottságának Társadalomtudományi Intézetének munkatársa volt. Persze aztán volt ő liberális is, akkor még Soros-ösztöndíjasként a közép-európai társadalmi mozgalmak kutatásával foglalkozott, sőt egy időben még a Magyar Narancsnak is ő volt a felelős kiadója. Most viszont már ő a legnagyobb antikommunista, antiliberális, leghangosabban sorosozó nemzeti politikusunk, „a nemzet házmestere”, akinek még egy mártírhalált halt miniszterelnök sem fér bele, ha korábban kommunista volt. Pedig mennyire igaza van, hisz a mai pártállami rendszer vezetői is szinte mind kommunisták voltak. Kíváncsiak vagyunk, hogy egy Nagy Imréhez hasonló helyzetben vajon hogyan viselkedett volna a minden erkölcsök nagy nemzeti felügyelője.

Boldog karácsonyt, bár úgy tűnik, hogy forró lesz a tél!