Pálffy István talált egy hozzá illő melót: Méregdrága rózsadombi kozmetikai kezelést reklámoz – De még hogy! :D

Az egykori KDNP-s képviselőnek, TV2-es híradósnak, műsorvezetőnek - aki lassan három éve dublini nagykövetté bukott fel – számos megpróbáltatásnak van kitéve a bőre. És állítólag a miénk is, mert ez nem szakmai ártalom, csak a rideg valóság. Pálffy István ezért ajánlja a rosacea kezelést.

Bár pontos információ nincs a mennyiségről, Pálffy István szerint „egyre többször kell járni rosacea kezelésre”, mert az ember bőre hatalmas tehernek van kitéve. És hát az egykori parlamenti képviselő nem véletlen tart ott szakmailag, ahol tart – jelenleg Dublinban – hiszen profizmusával azt is elárulta, mi ez a nagy teher. A teljesség igénye nélkül az alábbiakból áll:

1. Globális felmelegedés

2. Munkahelyen, irodában, kocsiban, mindenhol megy a klíma

3. Óriási az UV

4. Nagy szelek

A körülírt kezelés azonban mindenre is jó, korrigálja a bőrt a környezeti ártalmak pusztítása után.

Mindezért ráadásul csupán néhány tízezer forintot kér a rózsadombi Natur Klinika. Mi több, a honlapjukra tévedve, rögtön a nyitóoldalon találkozhatunk Pistával, akinek már védve van az arca a globális felmelegedéstől.

Pistát egyébként rég láthattuk szerepelni, legutóbbi emlékezetes fellépése talán még a magyar Országgyűlésben volt, 2013-ban.

Lehet, hogy itt nem a magas UV-tól izzottak vörösen a hajszálerek, de úgy tűnik, a környezeti ártalmak jelentik inkább a nagyobb rizikót, nem a belső felmelegedés.