"Szenzációs" négyes: Rogán Antal bűnöző, Mészáros Lőrinc stróman, Papp Dániel hírhamisító, Matolcsy György közpénzt lopott

A bíróság szerint is illethetők fenti jelzőkkel az említett úriemberek. Joggal merül fel a kérdés, ha ez így van, akkor hol vannak a következmények?

Rogánról egy bírósági döntés értelmében már jó ideje ki lehet mondani, hogy bűnöző. 

De vajon egy bűnöző miként lehet Orbán kabinetfőnöke?

Mészáros Lölőt - bár Orbán együgyű felcsúti dollármilliárdos haverja nagyon nem akarta - jogerősen is lehet strómannak nevezni. A stróman mellesleg

az a személy, aki egy kétes hírű vállalkozáshoz adja a nevét, hogy az igazi bűnösök helyett ő "vigye el a balhét", majd ha a büntetését letöltötte, vagy lecsillapodtak a kedélyek, megkapja a fizetségét. (a német Strohmann szó jelentése szalmabábu)

Vajon hogyan lehet egy ilyen ember Magyarország leggazdagabb embere? Hogy lehet az, hogy nem azon kell aggódnia, hogyan hajoljon le egy bizonyos intézmény zuhanyzójában a szappanért mindenféle „baleset” nélkül?  Hogyan fordulhat elő az, hogy nem egy kis zárt térben, hanem luxusjachtokon pihentetheti bárgyú tekintetét kölcsönző táskás szemeit?

43139596_744812015869373_9063758223068102656_n

Papp Dániel hírhamisító, és az MTVA vezérigazgatója.

Hogyan vezetheti a köztévét egy ember, aki a Kúria döntése alapján egy közönséges hírhamisító?

Matolcsy György ellopta a közpénzt! - ezt ténybeli alapok alapján szintén ki lehet mondani, miután másodfokon a Fővárosi ítélőtábla megerősítette az ítéletet, majd a Kúria is jóváhagyta azt. Hogy lehet az, hogy Matolcsy jelenleg is az MNB elnöke?

MatlocsyVarazsszonyeg

És ami a legjobb kérdés: hogyan gondolhatják ezek az "urak", hogy tetteiknek soha nem lesz majd következménye?