Újabb lelepleződés: Morvai az Orbán-rajongóknak hirdeti saját oldalát

Morvai, a Jobbik „Szili Katalinja” hatalmas változáson ment át az elmúlt évben: korábban nagy jogvédőként még a rabszolgává tett magyar munkavállalókért támadta a Fidesz-kormányt, most viszont, amikor vészesen közeledik a Jobbiktól kapott brüsszeli EP képviselőség lejárta, hirtelen felfedezte magában a kormánypárti énjét és nemcsak, hogy csendben kussol a rabszolgatörvényről, de még a Facebook hirdetéseit is az Orbán rajongóknak szánja! Na mifelénk erre mondják, hogy megélhetési politikus.

Feltételezzük, hogy - a szocialistákat eláruló Szili Katalinhoz hasonlóan - komoly pénzzel járó pozíciót kap majd a mostani gyomorforgató tevékenységéért a lakájmédiát végig haknizó Morvai Krisztina.

A korábban Baló György liberális jogvédő feleségéből nemzeti „nagyasszonnyá” avanzsált, majd a közelmúltban Fidesz-ellenes politikusból kormánypárti szolgálóleánnyá szelídült Morvai tulajdonképpen egyetlen „mágikus” szóval vált a magyar közélet nemtudommilyévé.

Ezt a szót feltételezhetően ő egymaga többször mondta el egyetlen év alatt, mint Magyarország teljes lakossága a genezistől napjainkig. Még most ezzel a „mágikus” szóval haknizik, csak most már a kormánymédiában és immáron a Jobbikkal kapcsolatban. Ez a „mágikus" hatalomba vezető szó pedig nem más, mint a „szemkilövetők”. A „nagy” jogvédő azonban ma már nem is akkora jogvédő, mint amekkorának korábban mutatta magát: Morvay nertársnőt például a jelek szerint rohadtul nem érdeklik a propagandagyárként működő köztelevízióból kiebrudalt parlamenti képviselők jogai, nem foglalkozik a Rabszolgatörvénnyel, eszébe sem jut a magyar jogállamiság élharcosává előlépni, sőt feltételezhetően az sem olvasztja fel jéggé fagyott szívét, hogy gimnazista lányokat proliznak le politikai kiállásuk miatt. Hogy miért nem? Talán mert ő, a szemkilövetők szó édesanyja és Guinness-rekordere most - a jelek szerint - egészen máshonnan vár alamizsnát, a magyar demokráciát felszámoló, a saját népét elnyomó, orbáni hatalomtól.

A nagy árulásokat a történelemben a diktátorok általában megfizetik, szóval nem alaptalan a remény, a vágy, a várakozás. Az alábbi képernyőfotóból pedig számunkra egyértelműen kiderül, hogy érthető módon a koncot ezúttal nem az elárult Jobbiktól várja, hiszen már a lájkokat is Orbán rajongóitól várja a Facebook-oldalára.

Erről nekünk nem csak a szemkilövetők szó jut eszünkbe, hanem elsősorban a szemforgató.

morvai_hirdet