A fideszes által vezetett ÁSZ most úgy csinál, mintha a Fidesszel is szigorú lenne

A brutális pénzeket felemésztő, százmilliárdos kampányokkal nyomuló kormánypártok számára egy 10 milliárdos büntetés sem lenne túlzás. Persze értelme nem sok lenne, két nap alatt úgyis visszacsorogna Lölőhöz.

A Demokratikus Koalíció, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség – Kereszténydemokrata Néppárt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a Magyar Szocialista Párt és a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata

- 2018. évi országgyűlési választás kampánypénzeinek törvényben előírt ellenőrzését végzi el az Állami Számvevőszék, olvasható az Országgyűlés legfőbb pénzügyi és gazdasági ellenőrző szervének honlapján.

Szóval mindenki nyugodjon le! Teljesen biztos, hogy itt nem lesz elfogultság, minden párt ugyanolyan elbírálás alá esik majd, és nagyon komoly, tüzetes vizsgálódás lesz a kormánypártoknál is. Legalább olyan szintű, mint amit Orbán vejének csalásánál produkált a fideszes főügyész, bizonyos Polt Péter, hiszen az ÁSZ elnöke, Domokos László 2010-ig a Fidesz országgyűlési képviselője volt.

Ezért hát roppant nagy érdeklődéssel várjuk, hogy ez a rendkívül független szervezet mit fog majd találni Orbánéknál.