Semjén most épp Bayerrel értekezett arról, hogy aberrált és beteg az, aki kritizálja a kormány családpolitikáját

Kereszténydemokrata Zsolti kétségkívül felnőtt mindigkulturált Zsolti kommunikációs szintjéhez.

Bayer Zsolt műsorának vendége volt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, és így abban a megtiszteltetésben lehetett része a közönségnek, hogy két briliáns elme értékelését hallgathatta ugyanabban a stílusban.

Zsolti 1 ugyanis szóba hozta, hogy Annika Strandhäll svéd szociális ügyekért felelős miniszter kritikát fogalmazott meg a Magyarországon történtekkel kapcsolatban és azt mondta, hogy „a politika bűzlik a '30-as évektől”.

Erre reflektálva a KDNP elnöke, Zsolti 2 úgy fogalmazott: ez mutatja azt az aberráltságot, ahová eljutottak a politikai korrektség őrületében.

Egy nőnek a nőiségéhez tartozik, hogy anya lehessen. Az, hogy segítjük a nőket abban, hogy anyák lehessenek, hogy gyereket vállaljanak, hogy felnevelhessék, ez a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg – mondta.

Majd tovább vitte ugyanezt a gondolatot és kijelentette:

Beteg mindenki, aki azt várná el, hogy egy nemzet ne azt akarja, hogy a nemzetének a tagjai az adott nemzethez tartozó gyermekeket szüljenek és neveljenek fel és így a nemzet fennmaradjon. Így azt gondolom, hogy amit ez a szegény teremtés mondott, az maga az aberráció.

Ez pedig Zsolti 1-nek annyira tetszett, hogy még a tenyereit is összecsapta.