Bayer Zsolt megkoronázta évtizedes karrierjét: Megállapította, hogy az új-zélandi mészárlás egyben Orbán-ellenes akció is volt

Megkíséreljük összefoglalni azt a példátlan eszmefuttatást, amit Bayer Zsolt a blogján elkövetett. Ha azt hinnéd, ez a briliáns keresztény-konzervatív-polgári elme már korábban felért a csúcsra, karrierje pedig jó ideje csak stagnál a nerisztáni hierarchikus szervilizmusban, tévedsz. Zsolti most feljebb lépett.

„(…) nem leszünk meglepve, ha néhány nap múlva az éber rendőrség megtalálja majd a tömeggyilkos holmija közt Orbán Viktor valamelyik beszédének, nyilatkozatának angol nyelvű fordítását. Mondjuk azt, hogy a migráció méreg Európa számára. Igen, szerintem ezt fogják megtalálni Tarrantnál, ugyanis műveleti nyelven ezt hívják semlegesítésnek. Így kell egy népszerű és támogatott nézetet áttolni a népszerűtlen és támogathatatlan zónába” – írja Bayer megannyi klasszikust ontó blogján.

És hogy mi alapján világított rá az olykor titkosszolgálati információk alapján is „oknyomozó” „publicista” arra, hogy a világ bevándorlást támogató erői a tömegmészárlással is Európa legjelentőségteljesebb államférfiának, miniszterelnökének pozícióit igyekeznek gyengíteni?

A képlet egyszerű.

A merényletet elkövető(k) kereszténynek nevezik magukat->Így a kereszténység egybeforr a terrorral->Orbán keresztény->Orbán neve is egybeforr a terrorral->Orbánt támadják, mert bevándorlás-ellenes->Orbán kerítést épített->Le kell bontani->Az új-zélandi mészérlás titkosszolgálati akció volt.

Világos, nem? Mi lenne velünk ilyen okos újságírók nélkül, akik rendre felnyitják a szemünket!

Egyébként lovagkeresztes Zsóti nagyon helyesen keresi ebben a történetben is Orbán Viktort. Ugyanis pont az általa tolt elmeháborodott politikai kommunikáció - aminek Zsóti is lelkesen tapsikol - szüli az ilyen 50 embert kivégző elmeháborodottakat.