Majka: Olyan országban élek, ahol a teljesítmény totális semmibe vétele alap, ha nincs mellé oltári nagy s.ggnyalás

A rapper durván kifakadt, a Petőfi rádió is megkapta a magáét.

Majka elsőként a Zsúrpubin látható, bécsi koncertjén előadott kormánykritikus monológja akkorát ment idehaza, hogy azt több portál is sietve - többnyire hivatkozás nélkül - hozta le. Az ország egyik legnépszerűbb előadója most közösségi oldalán mondta el véleményét az országban uralkodó állapotokról, mégpedig azért, mert nem kapták meg a Fonogram-díjat.

Curtis, Majka és Király Viktor közös dalát, a Füttyöst 34 millióan tekintették meg a YouTube-on, az nem volt meglepetés, hogy a nótát jelölték az Év felvétele díjra, az már annál inkább, hogy végül az AK26 Blöff című dala nyert. Esélyesek voltak az Év hiphop-albuma vagy felvétele címre is, ám ezt az elismerést sem ők, hanem Krúbi kapta, bár utóbbi előadó jellemzéséhez valószínűleg legtöbbünk a Google segítségét venné igénybe.

Miért is gondoltam ,hogy nyerhetünk a Fonogram gálán???? Az 5 főből álló zsűriben, akik az év hip hop hangfelvételéről döntöttek, az egyik Petőfi rádiós szerkesztő ( magyaráznom ezt sokat nem kell) a másik egy olyan site vezetője ( Lángoló Gitárok ) ahol nagyítóval kell keresni a hip hopról szóló interjúkat, vagy az ehhez kapcsolódó szakértelmet , és a 3. egy trash metál zenekar basszusgitárosa... Már semmi esélyünk sem volt.

Egy olyan országban élek ahol a teljesítmény totális ignorálása alap , ha nincs melle megfelelő szimpátia, bratyizás, vagy oltári nagy seggnyalás.

Mielőtt a sok barom nekiállna észt osztani arról ,hogy már megint nyafogok, tájékoztatom őket ,hogy ez az én oldalam, ahol az én gondolataim , problémàim, örömeim osztom meg. Ha nem tetszik tessék nyugodtan elhúzni a picsaba ... ( vagy lehet küzdeni almokat megvalósítani , és aztán eltűrni , hogy jöjjön egy két seggarc és kicsikét belerondítson! ) písz...

"Gratulálok minden nyertesnek" - zárta ütős bejegyzését Majka, akit bizonyára vigasztal a tudat, hogy a közönség értékeli a teljesítményüket, debreceni koncertjükön sem volt ez másként: