Nagyon nagy a baj: Orbán szerint az Aranycsapat utódait nevelik Felcsúton

Ezzel a kijelentéssel nem lenne semmi probléma, ha mondjuk egy stand upos előadásán hallanánk, vagy ha egy kezelés alatt álló, közügyektől eltiltott személy mondta volna. Van egy rossz hírünk: ezek Magyarország miniszterelnökének szavai.

A Puskás Akadémia évkönyv 2017-18 a tavalyi év végén készült el, de csak most tették azt mindenki számára nyilvánossá. Megérte rá várni! A kiadvány ugyanis hazánk erős és büszke miniszterelnökének ütős köszöntőjével kezdődik, amiből megtudhatjuk, hogy

a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia megalapításakor nem titkolt célunk az volt, hogy kiváló, egyszer majd az Aranycsapat legendás tagjainak méltó utódaiként pályára lépő futballistanemzedékeket neveljünk ki.

Szeretném megköszönni az akadémia munkatársainak, hogy az elmúlt év során is mindent megtettek azért, hogy a magyar labdarúgás fiatal tehetségei szakmailag és emberileg is a nagy elődök nyomdokaiba léphessenek.

- tette hozzá Orbán.

Nem tudjuk, hogy a valóságtól lassan teljesen és visszafordíthatatlanul elrugaszkodott, simlis pocakos mire alapozta kijelentéseit, hiszen a közpénzmilliárdokkal teletömött, azóta is impotens akadémiák, az ürességtől kongó felcsúti (és az összes többi) méregdrága stadion, vagy a kiesés ellen küzdő Puskás Akadémia, szóval a valóság egészen más képet mutat.

Orbán megnyilvánulásai, és állapota pedig mindannyiunk számára intő jel a közelgő EP-, illetve az önkormányzati választások előtt.