"Két hét alatt rend": Több embert ölnek meg Magyarországon, mint Európa legtöbb országában - videó

Minden harmadik nap megölnek valakit, és ez még nem minden. Az EU-s listán az öngyilkosságok számát tekintve is az elsők között vagyunk. Magyarország egy erős és büszke ország, és persze jobban teljesít…

A Fókusz riportjából kiderül, hogy az öngyilkossági listán is az elsők között van az ország, egészen pontosan a 4. helyet foglalja el.

És, hogy mindezek tudatában mit lehet mondani arra, hogy Pintér körülbelül 10 éve megígérte, hogy két hét alatt rendet vág? Vagy arra, hogy Szijjártó Petike Budapestet nevezte meg a legbiztonságosabb európai fővárosként, miközben például a világ sokadjára legélhetőbb városának megválasztott Béccsel kapcsolatban tolja az ocsmány, hazug propagandát hazánk erős és büszke kormánya?

Talán csak annyit, hogy az agymosás, a hülyítés gőzerővel, szünet nélkül folytatódik, mégpedig hosszú évek óta. Sajnálatos módon pedig még mindig jelentős számban vannak olyanok, akik az Orbánék által megalkotott alternatív valóságot, kérdezés és gondolkodás nélkül nyelik be. Főként nekik szól ez a videó.