Orbánt csodáló belgával lép színpadra Toroczkai

A hazánkat érintő politikai történések időről időre olvasóinkat is megihletik. A karlendítő Toroczkai és a Jobbikból kipateroltak által fémjelzett Mi Hazánk és a Fidesz összefonódása rendre témát szolgáltat. Szerkesztőségünk "postaládájában" újabb írás landolt.

A Kurucon reklámozzák azt a bevándorlás-ellenes demonstrációt, amelyet jövőhéten tartanak Brüsszelben. A felszólalók egy része magyar,  köztük van Toroczkai László is, aki talán még kimegy a tüntetés után egyet sörözni is Brüsszelbe, ha már úgyis látja, hogy az EP-választás során nem sok jóra számíthat, ami a Fidesszel azonosított pártja szereplését illeti.

Toroczkai mellett ott lesz még a Novák Elődöt felpofozó Ty. Zsolt, valamint a Morvai-rajongó Gaudi-Nagy Tamás is. A külföldi vendégek másod- és harmadvonalbeli belga vagy osztrák politikusok.

Közülük is kiemelkedik Adrien Jassogne. No nem a jelentőségével, hanem azzal, hogy egyik legnagyobb csodálója a bevándorlás-ellenes kampány egyik vezéralakjának, Orbán Viktornak. Jassognét tavaly kezdte el futtatni a kormánypárti sajtó. Innen tudtuk meg, hogy nyílt levélben is hitet tett Viktor mellet.

Idézzük, mert annyira "zseniális":

Szavakban nem tudom kifejezni, mennyire csodálom Önt, és amit elért. (…) létrehoztam egy Facebook-oldalt az Ön támogatására „Orbán Viktort támogatom” néven, melyet szeretném, ha megtekintene. Az oldal teljes mértékben magyar nyelvű. A tőlem telhető legtöbbet teszem, hogy az Ön választási kampánya páratlan sikert arasson. 

 Ha már színpad és Toroczkai, ez az előadás egyre gyengébb és egyre átlátszóbb.