A nap vicce: A korrupt, hazaáruló Strache szerint ellene követtek el törvénytelenséget :D

Ezek a putyinista populisták mindig tudnak meglepetést okozni.

Persze, azokat, akik számára az orosz álhírek és a minden emberi értéket megkérdőjelező, az igazságot szándékosan relatívizáló putyini propaganda a zsinórmérték, azokat nehéz zavarba hozni a valósággal. Természetesen a hasonló háttérrel bíró, szintén Putyin európai embereként politizáló Orbán házimédiájában Heinz-Christian Strache már szintén, mint áldozat jelenik meg és a különböző fideszes körök csúnya, titkosszolgálati csőbehúzásról hablatyolnak a vonal alatti suttogópropagandában.

Megtaláljuk azokat, akik a törvénytelenül felvett videók és az ellenem külföldről folytatott, mocskos kampány mögött állnak, és bebizonyítjuk az ártatlanságomat! Ezért harcolok!

- mondta a valóságtól elrugaszkodott bukott politikus. 

Jóllehet, akinek van egy csöpp kis esze, az átlát ezen a hamis szerecsenmosdatáson: Orbán barátját azért lehetett tőrbe csalni, mert egy becstelen hazaáruló, aki közbeszerzéseket ajánlott egy állítólagos orosz oligarchának, ha az megkaparintja számára az egyik legnagyobb osztrák napi lapot. Ismerős a történet, ugye? Ráadásul strómannak az a Heinrich Pecinát ajánlja, aki a Népszabadságot szerezte meg, majd adta át Orbán házi strómanjának Mészáros Lőrincnek, aki néhány hét tagadás, majd lebegtetés után szépen be is zárta a boltot. Arról már ne is beszéljünk, hogy Ibizára menni oroszokkal találkozni már önmagában elég nagy gáz. Ezt más - a korrupció világát professzionálisan űző országokban - például úgy oldják, meg, hogy a politikus küld maga helyett egy lojális elintézőembert, aki nem szerepel semmilyen állami kifizetési listán és akinek kilétével kapcsolatban maximum a népesség-nyilvántartóhoz lehet fordulni...

A videó lényege pedig csupán annyi, hogy egy nagy nemzeti mázzal lekent, rettenthetetlen hazafiról bizonyosodott be, hogy valójában csak egy hatalomért remegő, Putyin-csicska hazaáruló. Az pedig nyilván nem véletlen, hogy a magyar kormányfő neve szerepelt egy ilyen orosz korrupciós, médiafelvásárlásos beszélgetésben. Ebben ugyanis Orbán a követendő példa a nemzeti mázas, de valójában elvtelen és végtelenül hataloméhes, hazaáruló, putyinista populisták körében.

Kíváncsiak leszünk, hogy ki lesz a következő!