Halász János leleplezte, hogy mire használhatják Orbánék a CÖF nevű kamucivil szervezetet - videó!

Persze akaratán kívül. Ugyanis nem az Orbán-kormány és a CÖF voltak a szereplői mondandójának, hanem Soros, meg a az állítólagos klímaváltozás elleni tüntetéseket szervező Soros-szervezetek, de mi azért hamar felismertük, hogy valahol tudat alatt, akarva-akaratlanul mégiscsak magukról és a Civil Összefogás Fórum működéséről beszél, a jellemzésnél azonnal ráismertünk a CÖF-re. Becsuktuk a szemünket és megjelentek ellőttünk a békemenetes vonulások, a gyurcsányos-vonás-bohócos plakátok és persze a milliárdnyi közpénz, amely szépen lassan elvesztette ebéli jellegét. Köszönjük János!

Mint egy harmadik személyként, ártatlanul nem indul a választásokon ez a szervezet; nem az, aki indul választásokon vesz részt a dologban; hanem ez a szervezet harmadik személyként pénzt áldoz rá, hirdetéseket jelentet meg, plakátokat jelentet meg, viszont így megkerülik a választási törvényt, mert egy választási törvény azt szabályozza, hogy egy-egy jelölt, egy-egy párt mennyi összeget használhat ilyen célokra.

- magyarázott Halász János feltehetően Magyarország legszolgalelkűbb és a fideszes politikusoknak legátlátszóbban alákérdező médiamunkásának, Velkovics Vilmosnak a látszólag a "Soros-szervezetekről" valójában elárulva az okát az agyonpénzelt fideszes Békemenetet szervező, illetve a választásokat úttorlaszszerű plakátkampányokkal  befolyásoló CÖF nevű szervezet létezésének. 

Természetesen elmondja azt is, hogy mindez "törvényszegő" dolog... Zseniális, hogy pont egy fideszes politikus definiálja ilyen pontosan - a propaganda hevében másokat támadva -, hogy a szélsőségesen kormánypárti CÖF miért is van a nap alatt. 

De nézzék csak!