Úgy tűnik, még Orbán sem tekinti valódi sajtónak a fidesznyalonc médiát

Vágyik arra, hogy egyszer "hátszele legyen a magyar sajtóban". Vagyis ezek szerint a gigantikus médiabirodalom, amit habonyostul, hazugsággyárostul, seggnyalóstul felépítettek, nem hátszél. Azaz, nem is sajtó. Ebben mondjuk igaza van. A valódi sajtótermékek nem tolják Orbán bullshit-szekerét.

Interjút adott a Bild német napilapnak Orbán Viktor. A beszélgetés leirata a miniszterelnök honlapján olvasható, bár csak nagyon erős idegzetűeknek ajánljuk. Már csak azért is, mert például arra az újságírói felvetésre, hogy Magyarországon egyre rosszabbul áll a sajtószabadság, a gigantikus propagandagyárral kormányzó miniszterelnök csak annyit reagált, hogy

Ezen a vádon Magyarországon mindig jót nevetnek az emberek. Engem a média minden felületén élesen kritizálnak. Jó volna, ha egyszer hátszelem lenne a magyar sajtóban, mert most folyton ellenszélben haladok. 

Ezek szerint kijelenthetjük, hogy az alábbiak nem tekinthetők "sajtónak":

Ezt mondjuk, mi tudtuk eddig is, csak nem gondoltuk, hogy Orbán Viktor is elismeri. Az viszont még nem derült ki számunkra, hogy ki szokott ezen nevetni. A sírás sokkal jellemzőbb.