Orbán az első magyar miniszterelnök, aki jobban tart a nyugati befolyástól, mint az orosz veszélytől - videó!

A közel ötven éves szovjet megszállás báb-miniszterelnökeit nem számítva.

Nagyon le lehet kötelezve Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnak, hiszen ő az első magyar miniszterelnök, bagatellizálni próbálja az orosz veszélyt, sőt kommunista elődjeihez hasonlóan barátibb országnak próbálja beállítani Oroszországot, mint a Nyugatot. A kommunista vezetők javára legyen írva, hogy az ő idejükben volt egy kis kényszerpálya, ugyanis akkoriban a hazánkat elfoglaló szovjet katonák biztosították Magyarországon a „rendet”, most szerencsére ez nincs így, ezért is fura, hogy Orbán a kommunista bábokhoz képest – az orosz érdekek képviselete szempontjából - egy önjelölt stréber. Most például Orbánt az orosz fenyegetésről kérdezték, amire tulajdonképpen azt válaszolta, hogy Soros. 

Orbán saját házi tévéjében, a fideszes HírTv-ben volt vendég egy ügyesen alákérdezős interjú erejéig, amikor is szóba került az orosz-kérdés:  

Mindig nagyokat nevetek azokon a nyugati véleményeken, amelyek az orosz beavatkozásról szólnak - persze figyelni kell, mert egyik ország sem éppen angyal – de az igazság az, hogy Magyarországon mi nem ettől szenvedünk, hanem a Soros-féle beavatkozástól szenvedünk (…) a liberális világmaffia beavatkozása az, ami szenvedést okoz Magyarországon

- mondta ezt Magyarország 2019-ben regnáló, magát és kormányát „nemzeti”-nek nevező miniszterelnöke, aki állítólag tanult magyar történelmet az iskolában.

Mi azért nem bánnák, ha a regnáló magyar kormányfő sokat mondogatna magában Kölcsey híres mondatát, hogy „A haza minden előtt”. Főként így a Strache-botrány után, ahol Ausztria történetének talán legnagyobb hazaárulója őt nevezte meg példaképként.