Egy ártatlan lányt rágalmazott meg a kormánypárti szennyportál azzal, hogy „teknősgyilkos"

Először - sárba tiporva a személyiségi jogait - névvel, fotókkal kitették a huszonéves lány Facebook-profilját, majd miután kiderült, hogy csúnyán benézték a dolgot, simán törölték a „cikket”, majd letagadták annak tartalmát. A magát legvadabb jobboldali portálként hirdető, azonban eddigi teljesítménye okán sokkal inkább a legbénább proli szennyportál címet kiérdemlő Vadhajtások most ismét tátott szájjal szaladt bele abba a bizonyos falloszerdőbe. Olyan mélyre rohantak, hogy - a jelek szerint - tegnap óta ki sem találtak belőle :D

Exkluzív: lesz@rjuk a személyiségi jogait! Ő a teknős gyilkosa

- ezzel a címmel jelentetett meg "cikket" a Bede Zsolt nevével fémjelzett, a valóságban állítólag egy N. Viktor nevű németországi vendégmunkás által külföldről pénzelt szennyportál, a Vadhajtások. A kormánypárti oldalon megjelentetett uszító írásban egy ideig láthatóak voltak az időközben -  saját közlése szerint - feljelentéssel élő huszonéves ózdi lány személyes adatai, akinek - a zúgportál állításával szemben - semmi köze nem volt az állatkerti teknősbéka meggyilkolásához. Miután a rendőrség időközben előállította a valódi tettest, Bedéék nemes egyszerűséggel törölték a cikket, majd kénytelen voltak egy „helyreigazítást” lehozni a nyilvánvalóról: Hibáztunk! Elnézést kérünk! Nem az a teknősgyilkos akit kitettünk. Azzal most ne foglalkozzunk, hogy még egy ilyen rövid címben is sikerült helyesírási hibát vétenie Bayer Zsolt kedvenceinek, bár ez plasztikusan megmutatja, hogy milyen szellemi mélységekben lévő félintellektuális társaság állhat a szennyportál mögött. Sokkal érdekesebb, hogy a kurucinfót idéző, mindenféle újságírói etikát nélkülöző, egy ártatlan lány személyiségi jogait sárba tipró firkálmány törlése után Bede Zsolték még vittek egy kis csavart a sztoriba, ugyanis azt kommentelték az ügyben írt indexes cikkhez, hogy „kérjetek elnézést mert hazudtok rólunk!”.

„Ezt azért írták, mert szerintük ők nem tették ki a nő adatlapját, és nem volt semmiféle uszítás.” – írja az index.hu. Ebből a hazugságból arra következtetünk, hogy a pórul járt lúzerek még feltehetően azt sem tudják, hogy amit kitesznek a világhálóra, annak bizony nyoma van. Azonban, ahogyan azt ma már az óvodások is betéve tudják, az internet nem felejt és bárki – még a tudatlanok is - könnyen utánanézhetnek a webarchivumból, hogy mi az igazság az ártatlan lány megrágalmazásának ügyében. .