Orbán migránskaravánja egyre veszélyesebb: most egy mongol vendégmunkás késelt

Egyre másra épülnek a munkásszállók, mert Orbán migránskaravánján folyamatosan érkeznek az olcsó, ukrán, török, román, mongol, indiai munkavállalók az országba. A munkaerőpiacon a kivándorolt honfitársaink százezrei által keltett űrt, velük igyekeznek betölteni a cégek. Ez az Orbán-kormány „megoldása” a munkaerőhiányra, arra, hogy az alacsony bérek, a borzasztó munkakörülmények, és a simlis banda ténykedései miatt magyarok százezrei hagyják el az országot. A szemünk előtt zajlik a népességcsere.

Tegnap az egyik szarvasi munkásszállón két mongol vendégmunkás vitája tettlegességig fajult, egyikük kést rántott, és megszúrta ismerősét, akit a mentők kórházba szállítottak.

Szarvason már egy ideje háborognak az emberek, mióta kiderült, hogy a béremelés helyett olcsó, külföldi munkaerő foglalkoztatását választják a helyi cégek. A jelenség egyébként már szinte az egész országban tapasztalható, főként a kisvárosokban.

A településen nem mellesleg ebben az évben zárta be kapuit a Vasipari Zrt., és a Pannon Lúd Kft. A két cégtől összesen 800 embert bocsátottak el, a Gallicoop mégis indiaiakat, ukránokat és mongolokat keresett pulykaüzemébe.

Bár a lakosok jobban örülnének, ha helyettük inkább a magyarokat fizetnék meg tisztességesen, és nekik járna a lakhatás, a bicikli, valamint azok a plusz juttatások, amire a külföldiek jogosultak.

- derült ki a helyi lapok beszámolóiból.

Ez a folyamat Lengyelországban egy kicsivel korábban elkezdődött, az egyik napilap korábban arról írt, hogy elindult a külföldiek által elkövetett bűncselekmények lavinája. Ezek az emberek munka után rendszerint ugyanis jelentős alkoholbevitellel pihenik ki fáradalmaikat, és agresszívan viselkednek.

Csak azért nem írjuk, hogy az Orbán-kormánynak köszönhetően pontosan ez a jövő vár ránk is, mert ez nem a jövő problémája, hanem a jelen tragédiája.

És kétmillió, a kertjében migráncsokra vadászó, megvezetett, köztévén, Tényeken, Kossuth Rádión csüngő Orbán-hívő, ehhez is asszisztál, sőt tapsol. Vajon, ha majd ők is szembesülnek ezzel a jelenséggel - nem kérdés, hogy fognak-e, csak az, hogy mikor - mivel magyarázzák mindezt? Sorossal? Gyurcsánnyal? Esetleg kapnak egy újabb, mesterségesen kreált ellenséget, akit mindenért is hibáztatnak, miközben szeretett sápadtarcú, pocakos vezérük a furcsa, kontrollálhatatlan mozdulatokat végző kezei mellett az egész országot zsebre vágja, és egyre több magyart űz külföldre?