A sokat mellőzött Lázárt küldi harcba Marki-Zay ellen a Fidesz

Úgy tűnik, Lázár bármennyire is félreállított nertárs, mást nem mernek indítani a népszerű Márki-Zay Péter ellen.

Havasi Katalin, a Fidesz városi szervezeti elnöke azt nyilatkozta a promenad.hu-nak, hogy Lázár kiválasztásakor "száz százalékos konszenzus alakult ki". (A Promenad egyébként az a fideszes oldal, mely rendszerint ocsmányabbnál ocsmányabb hazugságokkal igyekszik lejáratni Hódmezővásárhely jelenlegi polgármesterét.)

A Fidesz nemrég tisztújítást is tartott, valamint a helyi Hegedűs Zoltán a hónap elején mondott le, vélhetően ezért (is) esett a választás Lázárra.

"A múlt heti tisztújító ülésen arra jutottunk, hogy végre nyíltan is kimondjuk, amit mindannyian gondolunk, és azt az embert kérjük fel a jelöltségre, aki képes a várost kihúzni a legmélyebb gödörből is, és ismét fejlődő pályára állítani. A javaslatunk egyszerre nevezhető meglepőnek és magától értetődőnek. Megvitattuk a kialakult helyzetet és száz százalékos konszenzus alakult ki abban, hogy Lázár Jánost kérjük fel, vállalja a polgármester-jelöltséget,"

- jelentette be Havasi a Promenadnak adott nyilatkozatában.

Szerinte amúgy "egy városvezető dolga nem az, hogy politizáljon, hanem, hogy építse, fejlessze a városát".

Még szerencse, hogy Lázár és a vásárhelyi Fidesz soha nem szokott politizálni és az undocsmányabbnál undocsmányabb lejárató kampányok közepette is csak a város érdekeit nézik. :D :D :D