Megvolt a csalás, jöhet az ámítás? Az OLAF büntetőeljárást javasolt Farkas Flóri programjával kapcsolatban, mit lép a fideszes Polt?

Mindenki nyugodjon le, az OLAF jelentés alapján biztosan nagyon komoly nyomozást folytat majd a fideszes főügyész. Most meg mit röhögsz? A gazdi veje által fémjelzett ügyleteknél is minden kő alá benézett, vagy inkább bevilágított. Arról már igazán nem tehet, hogy nem talált semmit, mert a roppant tehetséges, dúsgazdag, nyilvánosság elől menekülő Tiborcz olyan ártatlan, mint egy ma született NER-lovag.

A Híd a munka világába Munkaerő-szervező Országos Foglalkoztatási Szövetkezet 2014. április 24. napján pro forma bejegyzésre került ugyan, de érdemben soha nem működött, a kitűzött célokat még részlegesen sem érte el.

- olvasható az OLAF-összefoglalójában.

Az esetről mindent elmond, hogy 2016-ban az EMMI, addig soha nem látott módon hivatalosan is elismerte, hogy védhetetlen visszaélések történtek egy fideszes politikus hatalmas brüsszeli pénzeket elnyelő projektjében. Ezt követően felmondták a Farkas Flórián elnöksége idején megkötött, uniós támogatási szerződést az Országos Roma Önkormányzattal.

Az elvileg a romák segítésére, felzárkóztatására létrehozott szervezet valójában soha nem végzett semmilyen érdemi munkát. A pénzt azért felvették, az ország több pontján ingatlanokat is vásároltak.

Vajon Farkas is megússza következmények nélkül ezt a nyilvánvaló esetet, vagy már annyira kilóg a lóláb, hogy úgy döntenek, bedobnak egy balekot, hogy miközben lassan egy évtizede, mértéktelenül és mindenféle következmények nélkül fosztogatnak, ebben az egy esetben a mellüket döngetve harsoghassák a propagandagyárak kürtjein keresztül megvezetett szavazóik fülébe, hogy

lám, ők keményen harcolnak és fellépnek a visszaélésekkel, a korrupcióval szemben?

BB_L7237