Vajon mivel töltötte a hétvégét Semjén és Harrach Szentpéterváron, miután véget ért a 45! perces hivatalos program?

Úgy tűnik, a KDNP vezetői kirándultak egyet, hiszen az egész hétvégét a csodás orosz városban töltötték, ráadásul feleségeik is elkísérték őket.

A hivatalos közlemény szerint kizárólag cuki Zsolti és Harrach Péter utazott volna, a 444 azonban arról írt, hogy öt főből állt a teljes delegáció, hiszen Semjén Zsolt, Semjénné Menus Erzsébet Gabriella, Harrach Péter, Harrach Péterné Nagy Csilla, és Ujvári Sándor is repülőre szállt. Bizonyára a lekötelezhetetlen gazdihoz hasonlóan a költséges kiruccanás miatt ők sem állami pénzhez, hanem a malacperselyük tartalmához nyúltak.

Annak már önmagában megvan a maga bája, hogy pont ez a két (ál)keresztény politikus utazik az orosz fővárosba azért, hogy helyi egyházi vezetőkkel egyeztessen (csütörtökön ugyanis még Moszkvában voltak), az pedig még ennél is gyomorforgatóbb, bár fideszes politikusoktól egyáltalán nem szokatlan, ahogyan családi vakációvá varázsolták ezt a pár napot.

Szentpéterváron kaptak fejenként 10 ezer rubelt (45 ezer forint) a főkonzultól. A városban a főkonzulátus kisbusza szállította a delegációt, az KDNP-s politikusok és feleségeik pedig a Corinthia luxushotelben szálltak meg, ahol 23 950 rubel (107 ezer forint), és 66 450 rubel (299 ezer forint) között lehet kétágyas szobához jutni.

- írta meg a portál.

A híradásokban megjelent információkat azzal egészítjük ki, hogy a politikusokat feleségük kísérte, az ő utazásukat magánemberként, saját maguk fizették.

- reagálta a mérhetetlen népszerűségű párt a lap kérdéseire.

Úgy tűnik, a luxusvadász és barija a 45 percig tartó, megfeszített munka után tudtak egy kicsit pihenni is, amire nagy szükségük is lehet, elvégre Zsolti a hétköznapokban is rendre kimerülhet, miközben szorgalmasan végzi feladatát, vagyis függőleges irányban mozgatja buksiját, miközben áhítattal, csorgó nyállal figyeli a papírból olvasó gazdiját.

A hírek szerint Szentpéterváron egyébként remek programok közül választhat az ember, valószínűleg a hűvös éjszakák ellenére ezúttal forró volt a hangulat, még akkor is, ha netán a feleségek inkább a szobájukban maradtak, hogy kipihenjék fáradalmaikat. Semjénben és Harrachban a pletykák szerint ugyanis sok a közös, így bizonyára jól kijöttek egymással.