Káslernek ezt is volt mersze kimondani: "Az elvándorlás dinamikája jelentősen csökkent"

Ja és persze sokkal jobb a helyzet az egészségügyben, mint 2010-ben volt. Hogy ezt nem vesszük észre, csak is a mi hibánk.

Kásler Miklós dicsérő szavait a hazai egészségügyi állapotokról éppen akkor hallottam meg, mikor a 86 éves nagyapámat - aki áprilisban kapott július 2-re időpontot műtétre a Kék Golyó utcába - hazaküldték anélkül, hogy bármit csináltak volna vele mondván, a doktornő épp szabadságon van, más meg nincs, aki elvégezné helyette a beavatkozást.

Persze Kásler Miklós ezt pont telibeszarja, neki elég odaböfögnie ebben az egészségügyi posványban a sajtó elé annyit: 

Jelenleg hatezerrel több orvos dolgozik az egészségügyben, mint 2010-ben. Elindult az orvosok visszaáramlása, jelenleg még nem nagy számban, de a tendencia kedvező, ugyanakkor az elvándorlás dinamikája jelentősen csökkent.

És nem, nem szakad le az arca. De ha egyszer mégis leszakadna, az ő ellátásában biztos nem lenne fennakadás a szabadságolások miatt. 

Ja és Kásler doktor úr azt is mondja, hogy "minden egyes beteg, aki ellátásra szorul, megfelelően ellátják". Hát akkor kívánom neked kedves Miki bácsi, hogy fuss össze az utcán minden egyes olyan beteggel, akit "megfelelően" elláttak!