Kis magyar színes: A fideszes államtitkár a gyilkosság felbujtásával gyanúsított Gyárfást méltatja

Fürjes Balázs - kiemelt budapesti fejlesztésekért és nemzetközi sporteseményekért felelős államtitkár - Nemzeti Sportnak felmondott szavaiból az derül ki, sokat köszönhetünk Gyárfás Tamásnak. Annak a Gyárfásnak, akit amúgy a Fenyő-gyilkosság felbujtásával gyanúsítanak, és hamarosan a vádemelés is megtörténhet ellene.

A Nemzeti Sportnak adta első interjúját Fürjes Balázs, kiemelt budapesti fejlesztésekért és nemzetközi sporteseményekért felelős államtitkár, miután Magyarország sikeresen pályázott a 2027-es vizes világbajnokság megrendezésére.

Miután kiemelte, hogy mennyire király volt a 2017-es hazai vizes vb - amire indokolatlanul költöttünk irgalmatlan sok pénzt  amúgy -, köszönetet is mondott azoknak, akik szerinte ezt megérdemlik:

Említette a Wladár Sándor vezette Magyar Úszószövetség munkáját, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettest, Gyurta Dánielt és Kovács Ágnes olimpiai bajnokokat, Vári Attilát, a vízilabda-szövetség elnökét, továbbá Kemény Dénest és Molnár Tamást.

Ééééééés, akinek még igazán hálásak lehetünk, az nem más, mint Gyárfás Tamás.

„És hadd emeljem még ki Gyárfás Tamás szerepét, aki ugyan voksoló végrehajtó bizottsági tagként nem vehetett részt közvetlenül az előkészítésben, ám a megfelelő kereteken belül rendkívül sokat segített a kandidálás megfelelő menedzselésében" - jelentette ki Fürjes.

Köszi, Tomi!