Az a fideszes lakáj nyomja a „buzilobbi” ellenes propagandát, akiről még a saját haverja is azt írta, hogy behajolna egy ismert meleg bloggernek...

A vicceskedve „gabonalobbiról” írogató, egyébként szélsőségesen kormánypárti Megadja Gáborról az egyik orbánista haverja és szereplőtársa, Dj. Jeszy coming outolt korábban.

„Milo az a srác, akinek én csak megengedném, hogy elém térdeljen, de Megadja Gábor még a fordított helyzetet is bevállalná” - írta a köztudottan meleg, nem mellesleg melegházasságban élő trumpista megmondóember, Milo Yiannopoulos kapcsán még annak budapesti látogatásával kapcsolatban Dj. Jeszy. Arról a brit homoszexuális zsidó bloggerről van szó, aki világszerte Veszélyes Buzi néven nyomta az alt right propagandát.  

Régóta úgy gondolom, hogy aki feltűnően sokat foglalkozik ezzel a kérdéssel a magát konzervatívnak tituláló kormánypárti oldalon, annak feltehetően erős az elfojtásból eredő nemi frusztrációja. Pedig nem kellene szégyellni az átlagostól eltérő nemi identitást, hiszen a nagy példakép, Milo sem titkolja, sőt ő kifejezetten büszke a másságára. Másrészről annyira röhejes ez a kettős mérce: Dj. Jeszy szerint a trumpista megmondóembertől elfogadjuk, hogy meleg, sőt még elénk is térdelhet, Megadja pedig állítólag még be is hajolna neki, viszont a meleg honfitársaink kussoljanak csak a négy fal között.

Persze az is lehet, hogy Megadjáéknál ez szimpátia vagy esztétikum kérdése: Milo bejön nekik, a magyar homoszexuálisok meg úgy általában nem. Vagy talán a világnézeti hovatartozás dönti el, hogy ki az, aki „térdelhet” és ki az, aki nem? Ha például egy meleg srác imádja Trumpot és rajong Orbánért - ahogyan Megadja és spanjai általában - akkor számára nyitva állnak a kapuk?

No de mindegy is…

Nem tudom, hogy a kedves olvasóink hogyan állnak a kérdéshez, de aki azt írja, hogy megengedné, hogy orálisan kielégítse egy férfi vagy akirőlk a haverjai azt mondják, nyílván nem alaptalanul, hogy behajolna valakinek, az már nem is látens, hanem talán szimplán homoszexuális.  

No de mindegy is…

Inkább bízzunk benne, hogy egyszer Megadjának is megadja valaki, amire vágyik és akkor kevesebbet fog talán vicceskedve, „gabonalobbizva” buzizni.  

„Nekem semmi bajom a látensekkel, de…”