Ne csak a tűzijáték alatt nézd az eget, az agrárminisztérium is megmondhassa!

Az idősebb generáció egyik nagy kedvencén, a Duna Televízió Kívánságkosár című műsorán felbuzdulva ezen rovatunkban mi is lehetőséget biztosítunk, hogy a zenekedvelő magyar lakosság dalban mondja el üzenetét annak, akinek szeretné. Zúduljon a kéréscunami, áradjon a szeretet! Put Your Hands Up In The Air! (Figyelem! Egyes kérések nyomokban iróniát, cinizmust, szarkazmust és humort tartalmazhatnak!)

A magyar táj szeretete bennünk él, de közös felelősség, hogy természeti értékeinkre az eddigieknél is jobban ráirányítsuk a figyelmet - mondta Nagy István agrárminiszter a hortobágyi St. Hubert Vendégház múlt heti átadásán, mikor felhívta a figyelmet, hogy a "hortobágyi darules és a fényszennyezés-mentes csillagos égbolt hozzájárulnak a vidéken maradáshoz és közelebb hozzák az emberekhez a természetet, segítenek bemutatni az elfeledett értékeket".

Éppen ezért a Németh Szilárd által is dicsért Woodstock 50 fesztiválról a Hortobágyra hazatérő hippi közösség az alábbi pörgős dalocskával kíván kellő harmóniát az agrárminisztérium összes dolgozójának. Meg mindenkinek, aki szereti. A harmóniát. #chill #peace