Orbán alamizsnájához képest Romániában mától 15 százalékkal magasabb nyugdíjat kap mindenki!

Mármint a nyugdíjra jogosultak, vagyis ezek után Orbán ott maximum egy bohóc lehetne a 3x3000 forintos választási júdáspénzével.

Romániában a mai naptól 15 százalékkal magasabb nyugdíjat kapnak a nyugdíjra jogosultak. A román munkaügyi miniszter, Marius Budai biztosította a lakosságot, hogy a pénz rendelkezésre áll a költségvetésben, tehát senkinek nem kell izgulnia, hiszen a tervek szerint szeptember 1-től már ez a magasabb nyugdíj jár mindenkinek.

Ez nem nemzeti ünnep, nem csak az ősz első napja. Azt mondanám, hogy a méltóság napja, amelyet önök megérdemelnek. (…) Azok, akik nem tisztelik szüleiket és nagyszüleiket, semmit nem tisztelnek. Ma emelkedik a minimális nyugdíj, és folytatni fogjuk ezeket a dolgokat. És mivel valaki azt kérdezte tőlem, van-e pénz erre, egész biztosan van. Soha nem lépünk egyetlen lépést sem anélkül, hogy megbizonyosodnánk arról, hogy van pénz nyugdíjakra és bérekre

– idézte Viorica Dăncilănak, a szociáldemokrata kormány miniszterelnökének mai beszédét az erdely.ma nevű magyarnyelvű hírportál.

Orbán könyöradománya nagy valószínűséggel Romániában túlzottan nem befolyásolná a választások eredményét, ugyanis ennek az emelésnek az összege havonta több, mint 9000 forint...