Zseni: A Fidesz félig japán jelöltje szerint nem szabad Európába engedni az idegen kultúrákból származókat

Zseni: A Fidesz félig japán jelöltje szerint nem szabad Európába engedni az idegen kultúrákból származókat
Fotó: Facebook/Song Simon

Újabb gyöngyszem a kormánypárti agysejttemetőből.

Az Index szúrta ki, hogy Song Simon, a Fidesz egyik kispesti önkormányzati képviselőjelöltje szerint nem szabad Európába engedni az idegen kultúrákból származókat.

Ez az információ pedig azért szórakoztató, mert Song Simon magyar anya és japán apa gyermeke. A jelek szerint szonban ezt könnyen elfelejti az aktuális propagandamantra alkalmazása közben.

A XIX. kerületi önkormányzati képviselőjelölt Facebook-bejegyzései migrációellenes hozzáállásról tanúskodnak. Az egyik posztjában például azt írja Gajda Péterről, Kispest most is újra induló szocialista polgármesteréről, hogy:

aki képes a saját arcát adni azokhoz az erőkhöz, akik minden percüket azzal töltötték, hogy idegen kultúrákból származó, sokszor erőszakos bevándorlókkal árasszák el Európát, az nem méltó arra, hogy a kerületet képviselje.

Az Index emlékeztet, hogy áprilisban a Patrióta Európa Mozgalom egyik Facebook-bejegyzését osztotta meg Song, amelyben az az elhíresült kép szerepel, amelyiknek a hátterében az égő Notre-Dame van, az előterében pedig két arab(nak tűnő) fiatal férfi éppen a rendőrségi szalag alatt bújik át mosolyogva.