Így lesz más a politika: Egyre több LMP-s politikusból lesz fideszes jelölt!

Több apró kis coming out…

Néhány napja még felemeltük a fejünket a hírre miszerint, az LMP képviselője, Ligetiné Komáromi Gabriella fideszes jelöltként indul Budakeszin az önkormányzati választáson. Ráadásul mindezt annyira elegánsan tette, hogy idén augusztusban még az LMP tagja volt. Nos, nyilván az árulásnak is vannak fokozatai, de ezt most hagyjuk...

Most pedig érkezett az újabb hír, ami arról szól, hogy az augusztus közepén LMP-ből távozó XIII. kerületi politikus, Tempfli József szeptember másodikán már a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjeként tetszeleg.

Nos, ezek a történések két dolgot bizonyítanak: egyrészről azt, hogy az LMP tele van potenciális kormánypárti politikusokkal, másrészről pedig azt, hogy a Fidesz már inkább más pártokból húzza át a jelölteket, ami az értelmiségi holdudvar folyamatos csökkenésével magyarázható.

Ne legyenek kétségeink, Orbán Viktor sohasem fog felhagyni az ellenzéki pártok leszalámizásával, mindig megtalálja a zsarolható vagy megvásárolható szövetségeseit, a kollaboránsokat a különböző pártformációkban!

(Fotó: hvg.hu)