Köz(gáz)tévé: kampányolás, flufferkedés, és egy jó adag szervilizmus reggelire - videó

Semmi különös, csak éppen az Orbánmédia boszorkánykonyhája a választások közeledtével kezd felpörögni, így aztán most éppen az egykor szebb napokat látott M1 tegnap élőben kapcsolta a Szentesen kampányoló fideszes „elemzőt”.

Georg Spöttle, akit a fluffermédia előszeretettel nevez „biztonságpolitikai szakértőnek”, gyakran felbukkan a propagandacsatornán, tegnap reggel nem a stúdióban kérdezték, hanem egyenesen élőben kapcsolták Szentesről.

Azt nem indokolták meg, hogy erre mi szükség volt, ahogyan természetesen arról a csekély részletről is hallgattak, hogy az UFO-hívő Szentesen a Fidesz színeiben indul az önkormányzati választáson.

Korábban mi is írtunk róla, hogy az ország gondolkodóbb része által körbe röhögött, a földönkívüliek által is átvizsgált Spöttle jelölése Juszt Lászlót is erőteljesen foglalkoztatta, az újságíró akkor feltett egy kérdést is, miszerint

Vajon Szentes dolgos népe besz....-e ezt a felturbózott intelligenciával élő földközi lényt?

Úgy tűnik, a szánalmas "köz"tévé ezen munkálkodik. Ha jobban belegondolunk, a fideszes szavazóknak akár hiteles is lehet az UFO-hívő "szakértő", hiszen ők még Orbán Viktorban is hisznek…