Melyik a rosszabb, a veszélyesen hülye vagy a veszélyes hülye?

Az immár világos, hogy az Orbán ánusza köré sormintába rendeződő TV2-es munkatársak között mindkettő van. Bár nyugodtan említhetjük a komplett Fidesz-"médiát" is.

Természetesen a TV2 Tények c. legaljashow-ja is elkészítette a maga "riportját" a Karácsony Gergely-féle hangfelvétellel kapcsolatban. Ezen ugye az egyik cirkuszi mutatványos főpolgármester-jelölt többek közt arról beszél, hogy Tóth Csaba helyi MSZP-s országgyűlési képviselő többször is megfenyegette a családját.

A Tények is szerette volna ezt megemlíteni, csak - mivel ezen a csatornán az agysejtek megléte nem szakmai elvárás - nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Az egyik veszélyesen hülye vagy veszélyes hülye munkatárs ugyanis nem az MSZP-s Tóth Csaba fotóját mutatta meg, hanem annak a Tóth Csabának az arcképét, aki a Republikon Intézet alapítója, és a momentumos Cseh Katalin kabinetfőnöke Brüsszelben.

Ez magas szakmai színvonal talán csak az évi 80 milliárdból működő köztévénél érzékelhető. Lehet, hogy tévedtünk, mikor a fluffermédia aljasságáról beszéltünk, hiszen alkalmazottjaikat valószínűleg nem is politikai meggyőződés vezérli, hanem pusztán bántó ostobaság.