Orgiavideót is közöltek Győr fideszes polgármesteréről – 18+

Egyre biztosabb, hogy igazat ír az Ördög ügyvédje blog szerzője, ami a hatalmas orgiába torkolló, kokainos, luxus yachtos bulikon túlmutat, hiszen komoly – az elkövetőket börtönbüntetéssel fenyegető - korrupciós ügyekről írt. A fotók, videók egyébként a szerző állítása szerint tavaly pünkösdkor készültek. Állítólag lesz kokaincsíkot felszippantó Borkai-videó is…

Tegnapelőtt írtunk már arról, hogy Borkai Zsolt Rákosfalvy Zoltán győri ügyvéd társaságában nők koszorújában bulizik egy luxus yachton, azóta egyre mélyebbre zuhannak az események. A győri és a pécsi kaszinó koncessziós jogával rendelkező a győri önkormányzat megbízott ügyvédjeként is dolgozó Rákosfalvynak társaságában luxus yachton mulató Borkai tegnapelőtt még próbálta azzal elütni a fotókkal kapcsolatos újságírói kérdéseket, miszerint azt a kampány részének tekinti. A tegnap közölt 18+-os képeket azonban ma még durvább videó követte, melyek azt bizonyítják, hogy az Ördög ügyvédje blog szerzője által leírtak igazak lehetnek, ami komoly bűncselekmények gyanúját veti fel Borkaival és társaival szemben.

Azon gondolkodjon el mindenki, miből futja Borkainak ilyen legalább 15 millió forintos bulikra rendszeresen!

- írta a blog ismeretlen szerzője tegnap, majd ma már videóval is kiegészítette a leírtakat. A pornóoldalon található videót csak 18 feletti olvasóinknak ajánljuk. Mindenesetre az eddig bejegyzésből az derül ki, hogy a blog szerzője feltehetően bizalmi ember volt a társaságban, hiszen olyan képeket, videókat készíthetett, amelyekhez - még ha azok titokban készültek is volna – már csupán a fizikai jelenléthez is bennfentesnek kell lenni. Az orgiavideón Borkai és társai feltehetően magyar prostituáltakkal szexelnek. A kamerába egyébként belenéz a feltehetően éppen sorára váró és maszturbáló Rákosfalvy Zoltán is, aki a blog szerzője szerint a polgármester korrupciós ügyleteinek egyik kulcsfigurája.

„Kitartunk. Jóban, rosszban” – írta Facebook-bejegyzésében a politikus. Aki azért nyilván sejti, hogy mostantól már nem csak a lólengés jut majd eszébe róla a magyar embereknek.

Tényleg nincs válaszod arra, miért drogra, prostikra és magánrepülőzésre költötted a győriektől ellopott pénzt?

- válaszolt a lényegi kérdéseket kikerülő bejegyzésre a blog szerzője.

És mi is feltesszük ugyanazt a kérdést: tényleg nincs?