Uniós támogatást is nyert a Borkai orgiahajóján látható egyik lány és testvére

Közel 3 milliós összegről lehet szó. A Fejér megyei lány testvérével egy menyasszonyiruha-kölcsönző megnyitására, valamint rendezvényszervezésre kapott pénzt a fiatalok vállalkozóvá válását segítő pályázaton - írta meg a Magyar Hang.

A portál úgy tudja, hogy a lány már a botrány kirobbanásakor közzétett első fotókon is látható a győri fideszes polgármester, illetve Rákosfalvy Zoltán, ügyvéd, na meg persze a többi lány társaságában.

Menyasszonyiruha-kölcsönző boltjuk weboldala egyébként már elérhetetlenné vált, a hölgy pedig Facebook-oldalát is elrejtette a támadások miatt.

Azt nem tudjuk, hogy ez a biznisz sikeres-e, de könnyen lehet, hogy a Borkai Zsolt társaságában lenni jóval jövedelmezőbb „vállalkozásnak” bizonyult. Pláne, ha azt nézzük, hogy néhány komment szerint meglehetősen bevállalós leányzókról van szó.

Az ikreket egyébként kerestük telefonon is. Azt szerettük volna megtudni, hogy egyikük, esetleg mindketten ott voltak-e a hajón, nem meglepő módon azonban nem értük el őket.

Mindenesetre az megnyugtató, hogy ezúttal is jó helyre került egy uniós támogatás. Az pedig teljesen egyértelmű, hogy a plakátokon hirdetett bullshitekkel szemben a fideszeseknek valójában mi az első.