Az megvan, hogy a politikusbűnözés ellen harcoló Mi Hazánk megyei elnöke feketelistás?

Boros Istvánról van szó, aki egyébként igazán "szép" karriert futott be, hiszen 2002-től a Fidelitas tagja volt, majd nem sokkal később Varga Mihály irodavezetőjeként funkcionált, hogy 2014-ben aztán a nyíltan náci nézeteket valló Magyar Hajnal jelöltjének álljon. A később az Értünk Értetek nevű formáció tagjaként milliós tartozást felhalmozó politikus végül a Toroczkai-féle bandánál találhatta meg számításait.

A jelenleg a Mi Hazánk Mozgalom megyei elnökeként tevékenykedő Boros is szerepel a K- Monitor feketelistáján, ahol azoknak a jelölteknek neve látható, akik a tavalyi választások idején az X-ek megszerzése helyett a kampánytámogatások behúzására törekedhettek.

Boros azóta is tartozik, méghozzá 1 044 455 forinttal. Ez azonban a jelek szerint nem akadályozta meg abban, hogy elinduljon Tiszafüred 7. sz. egyéni választókerületében.

Sőt, úgy tűnik, a politikusbűnözés elleni harcot melldöngetve hirdető, nagyon magyar Mi Hazánkos élharcosokat sem zavarja Boros korábbi tevékenykedése, ellenkező esetben ugyanis aligha lehetne a Fidesz csökevénypártjaként emlegetett, szó szerint mérhetetlen népszerűségű tömörülés megyei listavezetője. Bár kétségtelen, múltja miatt passzolhat a karlendítő Toroczkai által fémjelzett Mi Hazánkba.

Vajon a derék tiszafüredi választók miként reagálnak majd a köztartozást maga után hagyó Mi Hazánkos Boros indulására?

 

 

(Borítókép: Kanadai Magyar Hírlap)