Az ördög ügyvédjének legújabb pornóvideóján Borkai milliárdos ügyvéd spanja a főszereplő – 18+

Szia uram! Így fújat egy magyar úr! - mondaná egy NER-lovag.

Nem lennék a hajósok helyében sem, mert a kurválkodásnak helyet biztosítani szintén törvénybe ütközik. Mivel megint mohó voltál, és egy Lagoon 450-es típusú katamaránnál kisebbel nem érted be, ezért könnyű dolguk lesz a horvát zsaruknak megtalálni a jachtot. Abból nem volt sok Dubrovnik környékén tavaly pünkösdkor. Ráadásul a kokain nyomait gyakorlatilag lehetetlen eltüntetni.

- válaszolta Borkai felolvasására a blog ismeretlen szerzője. Majd egy még ennél is keményebb dologgal folytatta:

Ahogyan a sokkal jobb sorra érdemes családodnak is irtózatosan nehéz lehet legalább ezt a hetet a végéig kibírniuk veled - csak mert ezt parancsolták a "központban".

Tőlük sem számíthatsz sok jóra, mindent tudnak rólad! Nem csak a riói bukta miatt lettél kegyvesztett, hanem azért is, mert túl sokat loptál, és alig hagytál nekik valamit. Eddig is csak megtűrtek, de most, hogy az első büntetőügy már itt lebeg a fejed felett, sok jóra ne számíts tőlük.

Apropó: nem beszéltél arról a beismerő videódban, hogy adsz bármilyen mintát, hogy tudják ellenőrizni, fogyasztottál-e kábítószert az elmúlt időszakban.

Na, de mielőtt elárulnám, miért fontos a történetünk szempontjából a Maldív-szigetek, nézzük csak, hogyan folytatódott a buli másnap: 

 https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5d9c16cc62a48 

Ahogyan már azt a legelejétől hangsúlyozzuk, nem a kokainos kurvázás a legdurvább a Botkai-sztoriban, hanem a korrupciós vádak, amelyek egyre biztosabbnak tűnnek. Kiderült például, hogy Borkai Zsolt fia havonta milliós összeget kap egy tevékenységet nem igazán folytató cégből kvázi nagyjából a semmire. A  videón látható Rákosfalvy Zoltán cégéből az elmúlt 8 évben 1,5 milliárd Ft osztalékot vettek ki a tulajdonosok. A 2018. évi mérlegük szerint 3,3 milliárd forintnyi felhalmozott eredménytartalék szerepel, ami szintén könnyen kikapható a cégből osztalékként. Az pedig a legárulkodóbb a sztoriban, hogy éppen a adriai orgiaparti előtt pattintottak ki 250 millió forintot... A botrány kirobbanásával azonban nem csupán a győri ellenzéki összefogás vált esélyessé, hanem - mivel a Borkai-ügy a NER Isten, Haza, Család triászának álszent hazugságáról rántotta  le a leplet - az ország egészében emelte az ellenzéki jelöltek esélyeit. Ezért Orbánék mindent megtesznek annak érdekében, hogy visszatámadjanak és hiteltelenítsék a másik oldalt, valamint a hatalomtól független médiumokat is, ezért bármire képesek. Olyan aljas dolgoktól sem riadnak vissza, hogy prostituáltakat próbáljanak tőrbe csalni ellenzéki politikusokat, újságírókat, ellenzéki közéleti szereplőket. Nálunk feltehetően már be is próbálkoztak, de talán nem véletlen, hogy az ilyen felsülésekre is azt mondja a magyar, hogy: "szopás".