Egy csapatban játszik Józsefváros fideszes polgármestere a botrányba keveredett kispesti szocialistákkal?

Az Orbánmédia több szennyportálja, például a Prosti Srácok, az Origó, vagy éppen a Magyar Nemzet a Borkai-ügyről, vagy a számtalan fideszes korrupciós esetről természetesen mélyen hallgat. Éppen ezért van valami rendkívüli bája annak, amikor egy hangfelvétel alapján éppen ők számolnak be lenyúlásról, alkoholizmusról, strómanokról és ingatlanügyekről - újabban éppen a kispesti szocialisták kapcsán. A kérdés már csak az, hogy egészen véletlenül nem a „tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe" tipikus esete áll-e fenn? Azok a bizonyos kispesti szocialisták és a fideszes Sára Botond történetesen nem egymásnak passzolgatják-e a lasztit?

Az előzményekről, röviden:

A fluffermédia által példátlannak nevezett (ha nem Orbán ánuszából kandikálnának kifelé, alighanem nem használnának ilyen jelzőt) kispesti drogos, korrupciós botránnyal kapcsolatban többek között az Origó is megírta, hogy az érintettek, (balról jobbra) Lackner Csaba szocialista önkormányzati képviselő, Kránitz Krisztián szocialista önkormányzati képviselő, illetve Gajda Péter MSZP-s polgármester egy csapatban fociznak, méghozzá a Kispestben. Erről képet is közöltek:

foci_kispest

A már említett hangfelvételen „Lackner Csaba, a kerület MSZP-s polgármesterének, Gajda Péternek a bizalmasa kábítószerezésről, üzletről és politikáról beszélget társaival, ami szerinte egy és ugyanaz” - írta meg habzó szájjal a fluffermédia.

Kevesen tudják, de bizonyos Dr. Lóránth József a józsefvárosi vagyonkezelő jelenlegi, a Kispest volt ügyvédje igazolt labdarúgó - az MLSZ adatlapja szerint - mit ad isten, ő is éppen a kispesti öregfiúk csapatában rúgja a bőrt.

Tehát a botrányba keveredett szocialista képviselőkkel passzolgathat, de ez még nem minden! Most kapaszkodjanak meg:

Úgy tűnik, az említett urak játszótársa Sára Botond is, aki - Kocsis Máté utódjaként - történetesen a VIII. kerület fideszes polgármestere. Azé a kerületé, ahol az utóbbi időben a legnagyobb budapesti ingatlanberuházások, zajlottak/zajlanak le.

Persze ez még nem azt jelenti, hogy ez a fél csapatra való sportember a pályán és azon kívül is jól kijönnek egymással, ahogyan természetesen az sem lehetséges, hogy azon a bizonyos felvételen netán józsefvárosi ügyekre is utaltak.

Kormánypárti berkekben ugyanis teljesen kizárt, hogy mondjuk, áron alul játsszanak át ingatlanokat haveroknak, éppen ezért a hűtlen kezelés gyanúja sem merülhet fel. Akárhogy is, ez egy nagyon színes  és bizonyára eredményes csapat.