Nagyon úgy tűnik, hogy Jászberényben még idő kell a Fidesznek az iratmegsemmisítésre...

Az új ellenzéki polgármester leleplezte az iratmegsemmisítést, a Fidesz pedig megóvta a választás eredményét. Úgy tűnik, hogy a helyi Fidesz nagyon nem volt felkészülve az ellenzéki polgármesterjelölt győzelmére, november 10-ig húznák az időt. Lassan őrölnek az iratmegsemmisítő malmai?

Jászberényben nagy meglepetésként érhette a Fideszt az ellenzék győzelme, ugyanis a jobbikos Budai Lóránt - aki 14 szavazattal győzte le az eddig polgármesterként regnáló fideszes Szabó Tamást -, megsemmisített iratokkal teletömött zsákokat talált a polgármesteri hivatalban, melyeken a helyi vagyonkezelő logója volt látható.

A Fidesz úgy tűnik, hogy tényleg nem volt felkészülve a váltásra, ugyanis most csalásra hivatkozva - ez egyébként a Fidesz nevű bűnbandától már önmagában röhejes - megóvta a választást. A Területi Választási Bizottság - nem túl nagy meglepetésre - helyt adott a fideszes polgármesterjelölt beadványának és egy mozdulattal megsemmisítette a jászberényi polgármesterválasztás eredményét, egyúttal új szavazást írt ki 2019. november 10-re.

Ezzel az eddigi városvezetés újabb három hetet nyert, hogy ledarálhassa a kompromittáló iratokat…