Nincs megállás: özönlenek az országba a vendégmunkások Orbán migránskaravánján

Az elmúlt két évben háromszorosára nőtt a migránsmunkások száma. Ez veszélyes!

43 881 ukrán állampolgár rendelkezik munkavállalási célú tartózkodási engedéllyel, de 6199 szerb, 2965 kínai, 2779 vietnámi és 1806 indiai állampolgár is kapott hasonló engedélyt.

- derült ki az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF) adatgyűjtéséből.

Csak ebben az évben (szeptemberig) több mint 26 ezer Ukrajnából érkezett bevándorló kapott munkavállalási engedélyt. Ráadásul a Fidesz-média hazugságaival ellentétben nagy részük nem kárpátaljai magyar, hanem a középső és keleti régiókból érkeztek hazánkba.

Az Orbán-kormány alatt egyre több honfitársunk vándorol ki az országból, ez pedig mára brutális mértékű, szinte minden szférában érzékelhető munkaerőhiányhoz vezetett. Miközben a propagandagyárak a migráció veszélyeire figyelmeztetnek és minden erejükkel rettegésben próbálják tartani az elvakult Orbán-hívőket, a kormány az Unión kívüli munkavállalási engedélyekhez jutás feltételeit könnyíti, hogy letörjék a béreket és kinyissák a kapukat a külföldi vendégmunkásoknak.

Így köpi szembe a világszerte kiégett despotaként és elrettentő példaként emlegetett miniszterelnök a magyarokat, és így zajlik a szemünk láttára egyre több településen népességcsere.